Etiket: Raporu

Hamas'tan "Aksa Tufanı Raporu": O gün sivilleri hedef almadık

Hamas, 7 Ekim 2023'te düzenlenen "Aksa Tufanı"na ilişkin bir rapor yayımladı.

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! 66 kente sarı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün beklenen kuvvetli fırtına ve sağanak nedeniyle 66 kente uyarıda bulundu. Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre bugün hava sıcaklıkları batı bölgelerde 2 ila 10 derece düşecek. Yağışların Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı,...

Kılıçdaroğlu'nun Talimatıyla Hazırlanan 'Gizli' Rapor..

CHP'li Aykut Erdoğdu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisinden istediği "hasar tespit raporunu" paylaştı. Normal şartlarda bu çalışmayı kamuoyu ile paylaşmayı düşünmediklerini belirten Erdoğdu'nun paylaştığı raporda ürkütücü sonuçlar var.

Sahte dayanıklılık raporu satılıyor!

Milli Eğitim, özel eğitim kurumlarından depreme dayanıklılık raporu istedi. Raporu hazırlayan şirketin yetkilisi kolonlardan örnek almadığını itiraf etti: “Milli Eğitim’in salak olduğunu herkes biliyor, rapor kontrol edilmiyor”

Zihinsel engelli çocuğun istismarına 'rızası vardı' raporu

Verdiği raporlar ile sık sık gündeme gelen Adli Tıp Kurumu (ATK) bu kez de Manisa Salihli’de cinsel istismara uğrayan ve öldürülen 15 yaşındaki zihinsel engelli Zehra Çelik ilgili skandal bir rapora imza attı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.