Etiket: polis

Polis ODTÜ'ye Girdi, Müdahale Etti

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Rektörlük, Onur Yürüyüşü'nü yasakladı. Yasak sonrası polis kampuse girdi, öğrencilere müdahalede bulundu.

Alevilerin Meclis önündeki eylemine polis kalkanlı engelleme

Alevi örgütleri, hazırlanan torba kanun teklifinin yetersiz olduğunu ifade ederek Meclis önünde açıklama yapmak istedi, polisin engellemesiyle karşılaştı.

Özdağ paylaştı : Suriyeliler artık polis vurmaya başladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Suriyelilerle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu ve Kahramanmaraş'ta yaşanan bir gasp ihbarı üzerinden "Muhacirler artık polis vuruyor" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da görevli polis memuru emniyet yerleşkesinde...

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, İl Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Yerleşkesinde beylik tabancasıyla yaşamına son verdi.

Yer: İstanbul! Kuyumcuyu soyarken yakalanan gaspçı çifti,...

Kağıthane'de gaspçı bir çift güpegündüz girdiği kuyumcuyu soymaya çalıştı. Kendisine direnen kuyumcuyu önce biber gazı sıkarak ardından da silahın kabzasıyla vurarak yaralayan gaspçılar, altın ve paraları çantaya doldurup kaçmak istedi. Sesleri duyan esnaf gaspçıları tabure, tekme ve yumruklarla döverken Gültepe Polis Merkezi Amirliği...

Şişli'de 1'i polis 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili...

Edinilen son dakika gelişmesine göre Şişli'de iki aile arasında nişan atma meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 polis 5 kişi yaralanmıştı.

Polis teknenin yanaşmasına izin vermeyince CHP'li Başkan...

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün de içinde bulunduğu yaklaşık 100 kişiyi taşıyan teknenin 1 Mayıs kutlama alanı olan Maltepe'deki iskeleye yanaşmasına polis engel oldu. Tekne yaklaşık 1 saat süreyle denizde bekledi. Bu durumu protesto eden CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat, denize atladı ve yüzerek kıyıya ulaştı.

UBB'den Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü Mesajı

Ulusal Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Y.Deniz Barak; polis haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.