Etiket: otobüs

Şırnak'ta askerleri taşıyan otobüs devrildi: 2 şehit, 45...

Şırnak- Uludere kara yolu Balveren beldesi mevkinde askeri personeli taşıyan otobüs şarampole devrildi. Kazada 2 asker şehit oldu, 4'ü ağır 44 asker ve otobüs şoförü yaralandı.

Şişli'yi kilitleyen kaza! Servis aracı önce 2 otobüse sonra...

Şişli'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü önce iki İETT otobüsüne ardından bir taksiye çarptı. Kazada taksideki kadın yaralandı. Kaza nedeniyle Halaskargazi Caddesi Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapandı.

Otobüs kamyonla çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı

Ağrı'da otobüsle kamyon çarpıştı. Otobüs kaza sonrası cayır cayır yandı. İlk bilgilere göre kazada çok sayıda ölü ve yaralı var. Erdoğan kazada 7 kişinin öldüğünü duyurdu.

Bursa Otobüs Terminali'ne yıldırım düştü çatı çöktü

Bursa'da yıldırım düşmesi sonucu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin çatısı çöktü. Panik anları ve yıldırımın düşmesi kameraya an be an yansırken, yaralı olduğu ihbarı üzerine ambulanslar bölgeye sevk edildi. Yaralı olmadığı belirtildi.

AKP'li belediye ulaşıma zam yaptı ama otobüs yok

Zonguldak’ta halk otobüsü bilet fiyatlarına yüzde 50 ila yüzde 54 aralığında zam yapıldı. Ancak halk zamdan etkilenmedi, çünkü Zonguldak’ta 4.5 aydan beri halk otobüsü çalışmıyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.