Etiket: milyon

Birinci turun kayıp ve kaçakları: 1,5 milyon depremzede,...

Türkiye 28 Mayıs'taki ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlendi. Seçimde 8.352.496 seçmen oy kullanmadı, bu sayı seçmenlerin yüzde 13'üne karşılık geliyor.

Çorba çeşmesi ihalesi de yandaşa gitti: Tevfik Göksu 9,6...

Esenler Belediyesi’nin çorba çeşmesi ihalesini AKP Esenler yöneticisinin şirketi aldı. Çeşmeden 9 milyon 617 bin TL aktı

Erkan Baş'tan seçimlerde oy kullanmayı düşünmeyen 7 milyon...

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, seçimlerde oy kullanmayı düşünmeyen 7 milyon vatandaşa bugün Twitter hesabında yayınladığı bir videoyla seslendi. Baş seçimlerde oy kullanmayan vatandaşı sandığa çağırdı ve bir oyu Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, bir oyu da TİP için istedi.

Eren Holding Modern Karton'a 650 milyon euro yatırım yapacak

Eren Holding iştiraklerinden Modern Karton, 650 milyon euro'luk yatırımla Zonguldak'ta kuracağı yeni tesisle üretim kapasitesini yüzde 50'den fazla artıracak.

Film sahnelerini aratmayan görüntü! Kolombiyalı hırsız...

Şişli'de bankadan nakil için poşetlenerek banko kenarına bırakılan paraları çalan iki şüpheli Sarp Sınır Kapısı'ndan çıkış yaparken yakalandı. Kolombiya uyruklu oldukları öğrenilen hırsızlık şüphelilerinin üzerinden yaklaşık 2 milyon 500 bin lira tutarında döviz ve Türk lirası çıktı. Güvenlik kamerasına da yansıyan hırsızlığın,...

AKP'li Üsküdar Belediyesi 2023'te reklama 77, doğal afetlere...

AKP’li Üsküdar Belediyesi, 2023’te tanıtma giderlerini yaklaşık 4 kat artırarak 77 milyon TL’ye yükseltirken, doğal afetler için 6 milyon TL bütçe ayırdı.

Sayıştay ortaya çıkardı: Kamunun 131 milyon TL alacağı...

Sayıştay’a göre “yabancılara verilen sağlık hizmetlerinden doğan alacakların takip edilmemesi” sorunu, dört yıldır çözülmedi. 2020’de 70 milyon TL’yi geçen alacaklar, 2021’de 131 milyon 378 bin 868 TL’ye yükseldi. Raporda ayrıca 112 ambulans hizmeti sunulan yabancılardan kimlik tespiti yapılamayanlara fatura düzenlenmediği ortaya...

Çekmeköy'de 2 milyon metrekare orman yok edilecek: 'Bu...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç BirGün’ün gündeme getirdiği ve yüzlerce ağacın kesildiği Çekmeköy Kışlası’nın önünde basın açıklaması yaptı. Öztunç, “Çekmeköy Kışlası maalesef ranta açılmış durumda. 2 milyon metrekare orman yok edilecek. Bu işin arkasında kim var? Dedikodular ilginç ama gerçek bir gün ortaya çıkacak” dedi.

Serbest bırakılan Canan Kaftancıoğlu: Yarın 16 milyon İstanbullunun...

4 yıl 11 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Silivri Cezaevi'ne gönderilmesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cezaevi çıkışında kendisini bekleyen kalabalığa seslenen Kaftancıoğlu, "Yarın 16 milyon İstanbullunun iradesini yargılamaya kalkacaklar. Yarın Ekrem...

5 milyon kişinin doğalgazı kesildi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, “Avrupa’da en ucuz gaz bizde” açıklamasının ardından bir çalışmaya imza atan CHP’li Akın, son 3,5 yılda 5 milyondan fazla abonenin doğalgazının kesildiğini açıkladı.

Saray bir günde 7 milyon TL harcıyor

Sayıştay’ın Cumhurbaşkanlığı Denetim Raporu’na göre, 2020 yılında AKP’li Cumhurbaşkanı, tek başına 2 milyar 896 milyon 174 bin 350 TL harcadı. Saray’ın bir günde harcadığı tutar, 7.9 milyon TL’yi geride bıraktı.

93 milyon TL ödeme bugün hesaplara yatırılıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Beş nakdi sosyal yardım programımız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yaklaşık 93 milyon TL ödeme yapacağız. Ödemeleri bugün itibarıyla ihtiyaç sahiplerimizin hesaplarına yatırmaya başlıyoruz” dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.