Etiket: maaşı

Başkan Erdoğan, olağanüstü bir emekli maaşı artışı duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm memur ve emekli maaşlarına yapılan zammın yüzde 35`a yükseltildiğini duyurdu. Erdoğan, "En düşük emekli maaş tutarını 3 bin 500 liradan 5 bin 500 liraya çıkartıyoruz. Memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 35`a kadar çıkartabileceğimiz imkanlar sağladık" dedi. Partisinin TBMM Grup Toplantısı`nda...

Yaşlı ve engelli aylığı ne zaman yatacak? Engelli maaşı...

Yaşlı ve engelli aylığı alan kişilerin maaş ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’tan geldi. Ödemelerin tarihine ilişkin detayı paylaşan Bakan Göktaş “bayram öncesi” müjdesini verdi. Peki, yaşlı ve engelli aylığı ne zaman yatacak? Engelli maaşı bayramdan önce verilecek mi?

Gurbetçiye Türkiye'de Emekli Maaşı Fırsatı!

Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar, çalışmaları devam eden yeni düzenleme ile tam zamanlı Avrupa’da çalışan gurbetçilerin, artık Türkiye'den emekli maaşlarını alabileceklerini söyledi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.