Etiket: kaldı

Gazzelilerin yüzde 70'i evlerinden ayrılmak zorunda kaldı

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi Başkanı Maruf, İsrail saldırıları başladığından bu yana Gazze'deki hastanelere dakikada bir yaralı, saatte 15 ölü geldiğini, bunların 6'sının çocuk olduğunu söyledi.

Başakşehir, Millet Kütüphanesi’nde bazı vatandaşlar sel...

İstanbul Başakşehir, Millet Kütüphanesi’nde insanlar sel nedeniyle mahsur kalırken o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Sel felaketi: Yollar çöktü, onlarca kişi mahsur kaldı!

Birçok ilde etkili olan sağanak hayatı adeta felç etti. Bartın'da sağanağın ardından meydana gelen sel nedeniyle sanayi sitesindeki 70 işçi mahsur kaldı. Zonguldak'taysa sel sonrası asfalt yarıldı. Bolu'daki heyelan nedeniyle Ankara-İstanbul yolu trafiğe kapatıldı. Yaşanan felaketlerin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bölgeye...

Şimşek ‘Çıkacağız’ Demişti: Türkiye, Gri Listede Kaldı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in geçen hafta yaptığı açıklamaya karşın Türkiye, 2021 Ekim’inde alındığı Kara Paranın Aklanmasında Uluslararası Mali Eylem Görev Grubu’nun (FATF) ‘gri liste’sinde kaldı.

YKS heyecanı! Kimi geç kaldı kimi son dakikada yetişti

Türkiye’de milyonlarca öğrenci bugün sabah saatleri itibarıyla YKS heyecanı yaşadı. YKS’nin ilk oturumu sona ererken, her yıl olduğu gibi bu yıl da bazı adaylar sınava geç kaldı. İşte Türkiye’den YKS manzaraları…

Yeni Kabine Açıklandı, 3 Kritik Koltuk Boş Kaldı: Kimler...

Merakla beklenen yeni kabine dün akşam açıklandı. Köklü değişikliklerin olduğu kabinede, iki isim hariç tüm bakanlar değiştirildi. Yeni bakanların ilan edilmesiyle 3 önemli koltuk boş kaldı.

YSK Resmen Açıkladı... Seçim İkinci Tura Kaldı!

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını açıkladı.

Emeklilerden donlu protesto: Bir canımız bir de donumuz...

Tüm Emekliler Sendikası Konak Şubesi üyeleri düzenledikleri protestoda, “3,5 milyon emekli 3 bin 500 TL para alıyor. Emeklinin bir tek canı kaldı, bir de donu kaldı. Eğer istiyorlarsa bu donlarımızı da göndermeye hazırız" açıklamasını yaptı” ifadelerini kullandı.

Asgari ücret açlık sınırının altında kaldı

4 kişilik ailenin açlık ve yoksulluk sınırı rakamları açıklandı. TÜRK-İŞ'e göre eylül ayında 4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı 23 bin 600 lira oldu. 4 kişilik ailenin açlık sınırı 7 bin 245 lira...

Kar yağışı fena vurdu! Karayolu ulaşıma kapandı, araçlar...

Kar yağışı bir anda bastırdı. Meteoroloji son dakika uyarmıştı. Çok sayıda araç yolda kaldı. Van-Hakkari karayolundaki 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi'nde aniden bastıran kar ve tipi, sürücülere zor anlar yaşadı. Tipiye hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşarken, Başkale Kaymakamlığı karayolunun saat 18.45 itibariyle...

Kayyum atanan belediye hedeflerin gerisinde kaldı

2019 yılından bu yana kayyumla yönetilen Mardin Büyükşehir Belediyesi, hedefler listesinin pandemi bahanesiyle yüzde 70’ini gerçekleştiremedi.

Emekli olmak isteyen milyonları kapsıyor! 15 gün kaldı!...

Emeklilik ile ilgili son dakika açıklaması! Emekli olmak isteyen milyonları kapsıyor. Emeklilik için tek tek hesaplandı. Prim günü eksik olanlar yurtdışı, askerlik, doğum ve BAĞ-KUR ihya borçlanması gibi borçlanmalarla prim gününü tamamlayarak emekli olabiliyor. Borçlanma yaparak emekli olacaklar 2022 yılına 15 gün kaldığı şu günlerde...

Okul tercihi veliye kaldı, sınav tercihi öğrenciye

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin, “Sınavlar iptal edilsin” talebine, “Yeniden düzenleme” ile karşılık verdi.

Şampiyonluk son haftaya kaldı: İşte şampiyonluk yarışında...

Süper Lig'de son haftaya girilirken Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi zirve yarışını kızıştırdı. Denizlispor'u mağlup ederek 3 paun alan Galatasaray zirveye ortak oldu. Peki puan ve averaj eşitlenirse şampiyon kim olacak?

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.