Etiket: 'İsrail

Hamas: İsrail, Gazze'de yarattığı bataklığa gittikçe daha...

İsrailli rehinelerin İsrail ordusu tarafından öldürülmesine ilişkin konuşan Hamdan, "Bu, Gazze'de kendi oluşturdukları bataklığa gittikçe daha çok saplandığını gösteriyor" dedi.

Gazze'de son durum: 'İsrail ordusu, güneyi işgal etmeye...

New York Times, uydu görüntülerine atıfla, İsrail'in Gazze'nin güneyini işgal etmeye başladığını aktardı. Görgü tanıkları, İsrail'in sivillerden sığınmasını istediği yerlere de saldırdığını söyledi.

Terör devleti İsrail soykırıma devam ediyor: Üç günde yüzlerce...

Son dakika haberleri... Terör devleti İsrail, Gazze’ye ölüm yağdırmaya devam ediyor. Ateşkesin sona erdiği cuma gününden bu yana Gazze’de bombardımana devam eden soykırımcı İsrail, yüzlerce kişiyi katletti. Gazze’deki Filistinliler için zorunlu göç planını devreye sokan katil Başbakan Benjamin Netanyahu, bölgedeki tüm sivilleri...

İsrail mülteci kampını vurdu: En az 100 kişi öldü

İsrail, 6 günlük ateşkes anlaşmasının ardından saldırılarını hızlandırdı. Filistin'in resmi ajansı WAFA'nın aktardığına göre İsrail'in Cibaliya Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda 100'den fazla kişi hayatını kaybetti.

Gazze'de bir haftadır devam geçici ateşkes sona erdi: İsrail,...

Gazze'deki geçici ateşkes bir kez daha uzatılmadı. İsrail, Gazze Şeridi'nden atılan bir roketin imha edildiğini, Hamas'a yakın basın kuruluşları ise Gazze Şeridi'nin kuzeyinde patlama sesleri duyulduğunu bildirdi.

Esir takası ertelendi: İsrail, gece boyunca Gazze'ye bomba...

Aksa Tufanı operasyonunun ardından başlayan çatışmalar 48. gününde de devam ederken İsrail, gece boyunca Gazze Şeridi'nin birçok bölgesinde sivil yerleşim yerlerini bombaladı. Öte yandan İsrail, Hamas ile çatışmalara insani ara verilmesi kapsamında bugün uygulamaya gireceği belirtilen esir takası sürecinin cuma gününden önce başlamayacağını...

İsrail ve Hamas’tan rehine anlaşması

İsrail ve Hamas’tan rehine anlaşması İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, beklenen ‘esir takası’ açıklamasını yaptı. Rehinelerin kademeli olarak serbest bırakılacağını duyuran Netanyahu, Hamas ile savaşa devam edeceklerini bildirdi. Sabah saatlerinde İsrail Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, esir takası anlaşmasını...

İsrail, Gazze Limanı'nı ele geçirdi: Mavi Marmara Anıtı...

İsrail ordusunun açıklamasında, "Zırhlı kuvvetler ve özel birlikler Gazze Limanı'nın kontrolünü ele geçirdi, 10 tünel ve 4 bina yıkıldı" ifadelerine yer verildi.

İsrail ordusu Şifa Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesini...

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde karadan kuşattığı Şifa Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesini hedef aldı. Bombardımana uğrayan hastanede yenidoğan servisinde kuvözlerinden çıkarılan prematüre bebeklerin görüntüleri yayımlandı.

Hamas: İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir, Filistinli...

İsrail'in Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir'in Filistinli mahkumları 'idam etmek istediğini' söyleyen Zaher Jabarin, "İsrail, hapishanelerdeki mahkumlara karşı mide bulandırıcı suçlar işliyor" dedi.

Çatışmalarda 35. gün: İsrail, hastaneleri vurmaya devam...

Aksa Tufanı operasyonunun ardından başlayan çatışmalar 35. gününde de devam ederken İsrail, abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını havadan ve karadan aralıksız sürdürüyor. Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı'na göre, 4 bin 412'si çocuk olmak üzere 10 bin 812 Filistinli öldürüldü. İsrail ise, 352’si asker 1400'den...

Çatışmalarda 33. gün | İsrail, Gazze'yi işgal etmeye çalışıyor

Aksa Tufanı operasyonunun ardından başlayan çatışmalar 33. gününde de devam ederken İsrail, abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını havadan ve karadan aralıksız sürdürüyor. İsrail askerleri, Gazze'nin içinde ilermeye ve kenti tamamen kontrol altına almaya çalışıyor. Filistin Sağlık Bakanlığına göre, İsrail'in...

İsrail, Cibaliye ve Bureij kamplarını vurdu: En az 44 ölü

İsrail, Gazze'deki 2 mülteci kampını bombaladı. En az 44 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

İsrail saldırılarının gece boyu devam ettiği Gazze'de onlarca...

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları gece boyunca devam ederken onlarca kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Öte yandan yakıt sıkıntısının sürdüğü kentte hastaneler kritik noktaya geliyor.

Erdoğan: İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını...

İsrail'in dün gece itibarıyla yoğunlaştırdığı Gazze saldırılarına yönelik bir paylaşımda bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail derhal bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır" ifadesini kullandı.

İsrail ordu sözcüsü: Bu akşam operasyonları genişletiyoruz,...

İsrail, Gazze Şeridi'ne saldırılarını genişleteceğini duyurdu ve Filistinlilerin güney bölgelere gitmesini istedi. Gazze'yle telefon ve internet bağlantısı kesildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.