Etiket: iktidar

İktidar emeklileri unuttu.. AKP'nin teklifinde emekliler...

En düşük memur maaşının 22 bin liraya yükseltilmesini de içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, "2023 Temmuzunda en düşük memur maaşı 22 bin 17 TL'ye çıkarılacak. Seyyanen 8 bin 77 lira zam öngürüyoruz" dedi. AKP’nin memur maaşlarında artış öngören 17 maddelik teklifinde emekliler yer almadı.

TGS: İktidar gazetecileri hedef gösteriyor, meslektaşlarımız...

Türkiye Gazeteciler Sendikası, deprem bölgesinde görev yapan ve hedef gösterilen gazetecilerin saldırıya uğradığını açıkladı.

‘Kemer sıkın’ diyen iktidar kemerini gevşetti: Kamuya milyarlık...

Yurttaşa “Kemer sıkın” tavsiyesinde bulunan iktidar, kendi kemerini hemen her yıl biraz daha gevşetti. DMO’nun kamu kurum ve kuruluşları için dört yılda 1 milyar 454 milyon TL’lik taşıt satın aldığı ortaya çıktı.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü: İktidar uydurdu, muhalefet...

İktidardaki siyasetçiler 2014 yılında hiçbir açıklama yapmadan 21 Ekim’i “Dünya Gazeteciler Günü” diye aniden kutlamaya başladı. Bugün bazı muhalefet temsilcileri de kutlama mesajları yayımladı. Ama ’21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü dünya bilmiyor, Türkiye’deki gazeteciler ise bu tarihin “sırrına” dair siyasetçilerden açıklama...

İktidar yanlısı gazeteden skandal 'Taliban' manşeti!

Takvim gazetesinin bugünkü manşetinde görenlerin gözlerine inanamadığı bir habere yer verildi. CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Takvim'in manşetine tepki gösterdi.

CHP'den bomba 'IBAN' çıkışı: İktidar en yetkili ağızdan...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yangın ve sel felaketleri için başlattığı yardım kararına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba tepki gösterdi.

İşçi can, yönetenler ve holdingler kâr derdinde

İcra ve İflas Kanunu’nda değişiklik Meclis Komisyonu’ndan geçerken, iflas eden şirketlerle ilgili alacaklı sıralamasında işçinin önüne finans şirketleri konuldu. Bankalar alacağını karşılarken maaşını alamamış işçi bekleyecek.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.