Etiket: haber

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinden bir acı haber daha......

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, çatışmada 16 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Son dakika haber! Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde eş zamanlı...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 İlde eş zamanlı olarak 24 bin 483 personelle aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen 'ÇEMBER-7 Operasyonlarında' arama kaydı bulunan 1034 firarinin yakalandığını duyurdu.

Son dakika haberleri: İsrail-Hamas savaşında son durum......

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Gazze'deki dört günlük geçici ateşkesin iki gün daha uzatılması için anlaşma sağlandığını duyurdu.

Mahkemeden Tevfik Göksu’ya kötü haber

Mahkeme, AKP'li Esenler Belediyesi'ne dava açan İBB'yi haklı buldu ve plan değişikliğine ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

MSB duyurdu! Pençe-Şimşek'ten acı haber: Şehitlerimiz var

Pençe-Şimşek Harekâtı bölgesinden acı haber geldi. MSB'den yapılan açıklamaya göre 2 asker şehit oldu.

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinden acı haber

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde yaralanan Topçu. Uzm. Çvş. Nedim Korkmaz'ın şehit olduğunu duyurdu.

Pençe Kilit Operasyonu'ndan acı haber: 2 şehit, 2 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda Teğmen Duabey Onur Öztürkmen ve Sözleşmeli Er İsmail Ünal'ın şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını açıkladı.

Şanlıurfa'da Hudut karakoluna roketli saldırı... Acı haber...

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Çiçekalan Hudut Karakolu’na hain terör örgütü tarafından roketli saldırı düzenlendi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinden kahreden haber: Şehidimiz...

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütleri tarafından üs bölgemize açılan taciz ateşi sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen P.Uzm.Çvş. Reşat Ergin'in şehit olduğunu duyurdu.

Erdoğan imzasıyla öğrencilere kötü haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla üniversite harç ücretlerine yüzde 36 oranında zam geldi.

Son seçim anketinden Cumhur İttifakı'na kötü haber

ALF Araştırma şirketi, 51 ilde 3 bin 200 kişiyle yaptığı araştırmanın sonuçlarını yayımladı. Katılımcılara, "Bu pazar milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz" sorusu yöneltildi.

İlaç fiyatlarına büyük zam. Vatandaşa kötü haber

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, ilaç fiyatlarına kur artışı yapıldığını açıkladı. Zamlı fiyatların 5 gün sonra geçerli olacağı belirtildi.

Emekli ve memura kötü haber

Memur ve emeklilere verilecek zam, bireysel emeklilik, kurumlar vergisi indirimi ile kur korumalı TL mevduata ilişkin düzenlemelerin yer aldığı torba teklifin görüşmeleri gelecek haftaya kaldı.

Ünlü aktör Kadir İnanır’dan kötü haber geldi

Türk sinemasının ön büyük isimlerinden biri olan Kadir İnanır’dan korkutan bir haber geldi. İnanır’ın aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Hakkari'den Acı Haber: Şehit Ve Yaralı Askerlerimiz Var

Hakkari'nin Yüksekova-Şemdinli yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında askerî aracın kaza yapması sonucu 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.

Türkiye'ye bir kötü haber daha

Türkiye’nin, Malî Eylem Görev Gücü (FATF) tarafından terörizmin finansmanını engellemede başarılı olamadığı ve kara para aklanması gibi sebepler gerekçesiyle ‘gri liste’ye alınabileceği belirtildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.