Etiket: günlük

Cumhurbaşkanlığı’nın günlük gideri uçtu

Sayıştay'ın yayınladığı mali tablolara göre, Cumhurbaşkanlığı’nın mutfaktan temizliğe, giyimden sağlığa kadar birçok kalemde yaptığı harcamalar katlandı. Kasadaki açık ise bir yılda 2.8 milyar liradan 3.6 milyar liraya çıktı.

Erdoğan'ın korumalarına para dayanmıyor! Günlük 870 bin...

Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı 2020 yılında da tam 263 milyon 627 bin TL harcamıştı.

Günlük 2.50 lira asgari ücret desteği kabul edildi

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan torba yasaya göre, işverenlere, ödeyecekleri sigorta priminden hesap edilerek günlük 2.50 lira, aylık 75 lira asgari ücret desteği sağlanacak. Finansman İşsizlik Sigortası Fonu’ndan karşılanacak.

195 günlük Boğaziçi Üniversitesi direnişi

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, göreve geldiği gibi yine bir gece yarısı kararnamesiyle görevden alındı. Peki 195 günlük süreçte neler yaşandı?..

Günlük vefat rakamları 500'ü geçecek

Türkiye'de koronavirüs tablosu giderek kötüleşmeye devam ederken Sağlık Bakanlığı'nın düş açıkladığı verilere göre, dün 276 kişi yaşamını yitirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı Prof. Dr. İsmail Cinel, "Korona yeni silah geliştirdi, hastalar tahrip olmuş organlarla geliyor. Günlük vefat rakamları...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.