Etiket: ekmeğe

İki ilde daha ekmeğe yüzde 25 zam

Bursa'nın İznik ve Orhangazi ilçelerinde 4 liradan satılan 210 gram ekmeğin fiyatı 5 liraya yükseldi. Kocaeli'de de 1 Kasım’dan itibaren ekmeğin 210 gramı 5 lira olarak satılacak.

İstanbul'da ekmeğe zam: Yarından itibaren

İstanbul’da, 4 liradan satılması bile henüz resmi onay almayan 210 gram ekmek, yarından itibaren 5 lira olacak. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, resmi olmayan zam kararına ilişkin, “Girdi maliyetlerimiz son bir yılda çok arttı. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fırınlara uygun fiyatla ekmeklik un satışı yapmaya devam...

Ekonomik kriz yurttaşı kuru ekmeğe muhtaç etti

Türkiye genelinde ekonomik kriz yurttaşı kuru ekmeğe muhtaç etti. İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde belediyelerin ucuza sattığı ekmek için büfeler önünde kilometrelerce kuyruklar oluşuyordu. Bu sefer gelen görüntüler Anadolu'dan, Adıyaman'dan... Kentte dar gelirli yurttaşlar, bayatlamış ya da hayırsever yurttaşların parasını...

İstanbul’da ekmeğe yine zam!

İstanbul’da 230 gram ekmek fiyatı 2 TL’den 2,5 liraya çıkarılmıştı. Bir ay geçmeden ekmeğe bir zam daha yapıldı. Ekmeğin gramajı düşürülerek fiyatı 3,5 liradan satılmaya başlandı. Temel gıda maddelerinden sütün 1 Litresi 14 lira, Ekmeğin tanesi 3,5 lira oldu. Yani, günde sadece 1 Lt süt, 2 ekmeğin aylık maliyeti 630 liraya yükseldi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.