Etiket: Durum

Fidan'dan ABD-İran çatışması açıklaması: Durum iyi değil

Dışişleri Bakanı Fidan:"(ABD ile İran'ın kontrollü çatışması) Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz."

Gazze'de son durum: 'İsrail ordusu, güneyi işgal etmeye...

New York Times, uydu görüntülerine atıfla, İsrail'in Gazze'nin güneyini işgal etmeye başladığını aktardı. Görgü tanıkları, İsrail'in sivillerden sığınmasını istediği yerlere de saldırdığını söyledi.

Son dakika haberleri: İsrail-Hamas savaşında son durum......

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Gazze'deki dört günlük geçici ateşkesin iki gün daha uzatılması için anlaşma sağlandığını duyurdu.

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Bayramın Birinci Gününde İstanbul Trafiğinde Son Durum

Milyonların yaşadığı İstanbul, bayram tatili dolayısıyla en sakin günlerini geçiriyor. Arife günüde trafik yoğunluğunun yüzde 6'ları gördüğü İstanbul'da işte bayramın birinci günü son durum...

Şampiyonluk son haftaya kaldı: İşte şampiyonluk yarışında...

Süper Lig'de son haftaya girilirken Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi zirve yarışını kızıştırdı. Denizlispor'u mağlup ederek 3 paun alan Galatasaray zirveye ortak oldu. Peki puan ve averaj eşitlenirse şampiyon kim olacak?

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.