Etiket: dakika

Son dakika! Yeniden Refah Partisi ittifaka kapıları kapattı:...

Son dakika haberi... Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir süredir AK Parti ile yürüttükleri üç büyük şehirde ittifak görüşmelerinin ardından bugün kameraların karşısında, merakla beklenen açıklamayı yaptı. Erbakan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde kendi adaylarıyla gireceklerini duyurdu. Erbakan, adayları...

Son dakika! Merkez Bankası'nın yeni başkanı belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla TCMB Başkanlığı'na Fatih Karahan'ın atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sisi arasında...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail'in Filistin'e saldırıları ve Gazze'ye insani yardım ulaştırma gayretleri ele alındı.

Son dakika haber! Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde eş zamanlı...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 İlde eş zamanlı olarak 24 bin 483 personelle aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen 'ÇEMBER-7 Operasyonlarında' arama kaydı bulunan 1034 firarinin yakalandığını duyurdu.

Son dakika haberleri: İsrail-Hamas savaşında son durum......

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Gazze'deki dört günlük geçici ateşkesin iki gün daha uzatılması için anlaşma sağlandığını duyurdu.

AFAD’dan Son Dakika Uyarısı: Çok Şiddetli Geliyor

AFAD, yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelecek olan sağanak yağışlara dair uyarılarda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, İç Ege, İç Anadolu’nun Kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz’de şiddetli yağış bekleniyor.

Çapa Tıp acilinde skandal. Metrobüs kazası sonrası yaralılar...

Bugün Avcılar’da meydana gelen kaza sonrası Çapa Tıp Fakültesi aciline getirilen üç yaralının beyin cerrahı olmaması nedeniyle içeri alınmadığı, acil önünde 15 dakika bekletildiği öğrenildi.

Meteoroloji'den 38 il için son dakika açıklaması! Çok kuvvetli...

Meteoroloji saat vererek son dakika ile duyurdu! Çok kuvvetli yağmur geliyor. İki kente bugün için özellikle uyarı yapıldı. Bugün 28 ilde yağışlar devam ediyor. Yarın ise sayı 38'e yükselecek. Sıcaklıklar baharın geldiğini hissettirse de yağan yağmur 'kış geri döndü' dedirtiyor. Bazı illerde kar yağışı dahi etkili oluyor. Sağanak...

Meteoroloji'den son dakika açıklaması!

Meteoroloji'den flaş açıklama geldi. Çok kuvvetli geliyor. Günlerce devam edecek. Yağışlar geri dönüyor. Çok sayıda ilde başlıyor. Uyarı yapıldı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son açıklamaya göre bugün sıcak hava etkisini gösterecek. Ankara, İzmir ve İstanbul'da hava durumu nasıl olacak?

Son dakika: DSÖ'den Delta açıklaması...

Hindistan'da salgının en yoğun olduğu dönemde ortaya çıkan Delta varyantı yayılmaya devam ediyor. Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) Delta ve koronavirüs aşıları ile ilgili yeni bir açıklama geldi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.