Etiket: Benzine

Benzine Dev Zam! Bu Gece Yarısı Yürürlüğe Giriyor!

Cuma gününden geçerli olmak üzere benzine 2.70; motorine 1.37 TL zam yapıldı.

Seçimden önce ertelenen benzine zam, seçimden sonra pompaya...

Petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmanın ardından akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam haberleri gündemden düşmüyor. Benzine bugün zam geldi.

Benzine gece yarısı zammı

Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 80 kuruş fiyat artışı gerçekleşti. Zam sonrası benzinin litre fiyatı ortalama 19.70 liraya yükselecek.

Gazetecilerden medyaya sansür düzenlemesine tepki: Yarın...

Basın meslek örgütleri, İstanbul Şişhane’de; internet medyası ve sosyal medyaya yeni yaptırımlar öngören kanun teklifine karşı açıklama yaptı. Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Genel Başkanı Gökhan Durmuş, “Bu yasa tasarısıyla Türkiye’de habercilik yok edilmek istenmektedir” derken, DİSK Basın İş Genel Sekreteri Özge Yurttaş,...

Benzine büyük zam geldi! Bu gece itibariyle pompaya yansıyacak

Akaryakıt fiyatları el yakmaya devam ediyor. Peş peşe gelen zamlar birçok kalemde fiyat artışına neden olurken yurttaş geçim derdiyle mücadele ediyor. Fiyatı yurttaşı isyan edecek noktaya getiren benzine bu gece bir zammın daha geleceği öğrenildi. Zammın 78 kuruş olacağı belirtildi.

Benzine büyük zam!

Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere büyük zam geliyor.

Hem motorine hem de Benzine zam !

Gelir İdaresi E. Strateji Geliştirme Daire Başkanı Nazmi Karyağdı, akaryakıt fiyatlarını dengede tutan Eşel Mobil Sistemi ile ilgili konuştu. Devletin daha fazla ÖTV karşılayabilecek durumda olmadığını söyleyen Karyağdı, sistemden vazgeçilmesi durumunda akaryakıt fiyatlarının otomatik olarak 2,5-3 TL yükseleceğini ifade etti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.