Etiket: Barak'ın

TBB Genel Başkanı Barak'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Türkiye Basın Birliği Genel Başkanı Yıldıray Deniz Barak, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı. TBB Genel Başkanı Barak, Türk Milleti'nin 30 Ağustos'ta emsali görülmemiş bir zafer elde ettiğini, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazandığı bu zafer ile bağımsızlık uğruna neler yapabileceğini düşmanlarına ve dostlarına...

Gazeteci-Yazar Yıldıray Deniz Barak'ın Dünya Basın Federasyonu...

Uzun yıllar gazetecilik hayatında görevini layıkı ile yapan Gazeteci-Yazar Yıldıray Deniz Barak Dünya Basın Fedarasyonu ( World Press Federation ) başvurusu kabul edildi.

UBB Başkanı Barak'ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Ulusal Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Yıldıray Deniz Barak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Barak'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Ulusal Basın Birliği Başkanı Yıldıray Deniz Barak, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. " Türkiye'yi çağdaş uygarlığın ötesine taşımak zorundayız"

UBB Başkanı Barak'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Ulusal Basın Birliği Başkanı Yıldıray Deniz Barak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

UBB Başkanı Barak'ın '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı

Ulusal Basın Birliği Başkanı Gazeteci-Yazar Yıldıray Deniz Barak, '30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

UBB Başkanı Barak'ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Ulusal Basın Birliği Genel Başkanı ve Tercüman, Son Havadis, GünaydınTV Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yıldıray Deniz Barak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.