Etiket: AKP'nin

İktidar emeklileri unuttu.. AKP'nin teklifinde emekliler...

En düşük memur maaşının 22 bin liraya yükseltilmesini de içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, "2023 Temmuzunda en düşük memur maaşı 22 bin 17 TL'ye çıkarılacak. Seyyanen 8 bin 77 lira zam öngürüyoruz" dedi. AKP’nin memur maaşlarında artış öngören 17 maddelik teklifinde emekliler yer almadı.

AKP'nin oyları 81 ilin tamamında düştü

CHP, milletvekili seçimlerine ilişkin bir oy tahmin raporu hazırladı. Buna göre, AKP'nin oyları 81 ilin tamamında düşüyor.

İzmir'de AKP'nin uykularını kaçıracak mahşeri kalabalık

Millet İttifakı'nın altı lideri ilk kez bir mitingde bir araya geldi. İzmir'de 1 milyondan fazla kişi Gündoğdu Meydanı'nı doldurdu. Cumhuriyet ve Gündoğdu meydanlarını 1 milyondan fazla kişi doldururken, alanın çevresine vatandaşların programı izleyebilmesi için dev ekranlar kuruldu.

AKP'nin, Mersin saldırısını CHP'ye bağlaması 2015'i anımsattı

Mersin’deki terör saldırısının ardından iktidarın CHP’yi terörle ilişkili göstermesiyle birlikte 7 Haziran-1 Kasım 2015 seçimleri arasındaki yaşananları yeniden gündeme getirdi. “Anlaşılıyor ki iktidar, önümüzdeki seçim gündemini terör ve beka üzerine kurmuş” diyen eski Cumhuriyet savcısı Bülent Yücetürk, seçim atmosferine terör...

CİMER'den yanıt geldi: İşte AKP'nin 18 yılda sattığı kurum...

Bir vatandaş, CİMER'e başvurarak 18 yılda satılan fabrikalar ve kurumların listesini sordu. CİMER'den gelen yanıtla AKP'nin sattığı kurum ve fabrikalar ortaya çıktı. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, AKP'nin sattığı kurumların yanı sıra Atatürk'ün kurduğu fabrikaları, açtığı kurumları da paylaştı.

Kaymakamlıklardaki aile destek merkezleri AKP'nin arka...

CHP’li milletvekili Mahmut Tanal, kaymakamlıklar bünyesindeki Aile Destek Merkezleri’nin, AKP Kadın Kolları’nın etkisi altına girdiği, iktidar partisinin arka bahçesi gibi çalıştığı iddialarını Meclis gündemine taşıdı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.