Etiket: Açıklama

İYİ Partili gençler gözaltında: Akşener'den açıklama

İstanbul'da AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğraflarının olduğu "Türkiye'nin Araplaşması için oyunuzu bize vermeye devam edin" yazılı broşür dağıtan 3 İYİ Partili gözaltına alındı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis'ten ortak açıklama:...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Atina'da açıklamalarda bulundu.

Naci Görür'den açıklama: Her iki depremin nedeni de aynı...

Prof. Dr. Naci Görür, Akdeniz'de meydana gelen depremle ilgili "Bu zon boyunca Afrika Levhası Anadolu Levhasının altına dalıyor" dedi.

Emeklilere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 3. İkramiye Verilecek...

29 Ekim'de emeklilere 5 bin lira ikramiye verileceği milyonlarca emeklinin, zamdan sonra bir numaralı gündem maddesi haline geldi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıklama yaptı. Emekliler, maaşlarına yapılacak zammı da bekliyor. İşte merak edilenler.

İBB'nin kaçak bina yıkımına engel: İstanbul Valiliği'nden...

İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Zeytinburnu'nda yeşil alan üzerinde kaçak olarak yapıldığı gerekçesiyle bir yapıyı yıkma girişiminin engellenmesiyle ilgili olarak, "Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi’nde bulunan 3284 ada, 59 parsel sayılı bin 880,02 metrekare yüzölçümlü taşınmaz 17 Haziran 2022...

Meteoroloji ve AFAD’dan Açıklama! 30 İle Sağanak Yağış...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Buna göre 30 ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. AFAD da 11 ile turuncu, 4 ile de sarı kodlu uyarıda bulundu. İşte il il hava durumu tahminleri...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İlk Açıklama: "Yürüyüşümüz Sürüyor,...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından kameralar karşısına geçti. Kılıçdaroğlu, "Şu andan itibaren öncelikle bana oy veren 25 milyon vatandaşımızı moralli şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız" dedi.

Özdağ Protokolü Sonrası HDP'den İlk Açıklama

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ açıklamasının ardından HDP ve Yeşil Sol Parti toplanma karar aldı. HDP'nin eski eş başkanı Sezai Temelli "Boykot moykot yok! Sandığa gideceğiz faşizmi yıkacağız" dedi.

Rusya’dan şaşırtan açıklama. Sürpriz ikinci tur tahmini

AKP iktidarı döneminde Türkiye ile yakın ilişkileri olan Rusya’dan ikinci tur için dikkat çeken tahminler geldi. Rus basınına konuşan akademisyenler 28 Mayıs’taki ikinci turun Cumhurbaşkanı Erdoğan için kolay geçmeyeceğini, ikinci turda muhalefet adayının kazanacağını düşündüklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu'ndan HDP ziyareti sonrası açıklama: Çözüm...

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ın görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Kürt sorununun çözüm adresi TBMM'dir" dedi. Sancar ise "Yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Elbette HDP’yi de ziyaret...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı Masanın ortak Cumhurbaşkanı adayı olacağının duyurulmasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan görüşme daveti gelmişti. CHP liderinin bu davete nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu. Görüşmeyle ilgili Akşener'in açıklaması ve Demirtaş'ın mektubu gündeme geldi. Kılıçdaroğlu,...

Abdullah Gül'den başörtüsü teklifi hakkında açıklama: Kılıçdaroğlu'nu...

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP'nin başörtüsü teklifine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gül, "Böyle bir dönüşüme öncülük ettiği için de Kemal Beyi tebrik etmek gerekir. Partiler üstü baktığınızda ülkenin normalleşmesi herkesi sevindirmelidir" dedi.

Alevi örgütlerinden ortak açıklama: Bulanık ve karanlık...

Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş'a önceki akşam yapılan saldırının ardından ortak açıklama yayınlayan 7 Alevi kurumu, "Bulanık ve karanlık çağrıştırıcı dönemin farkındayız" dedi.

'Gezi’de camiler yakıldı' iddiasına CİMER’den açıklama...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi eylemcileriyle ilgili "Camileri yaktılar" iddiasını CİMER'e soran CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'a yanıt geldi. Bayır'ın "Yakılan camiler hangi illerde" sorusunu CİMER üzerinden yanıtlayan Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Cami Hizmetleri Daire Başkanlığı, "Bahse...

Tahliye edilen Sedef Kabaş'tan ilk açıklama

Tutuklu gazeteci Sedef Kabaş, İstanbul 36. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Kabaş hakkında 2 yıl 4 ay hapis cezası verilip, tahliyesine karar verildi. Tahliye edilen Kabaş yaptığı ilk açıklamada, "Bu eldivenler çok önemli. Bahçede yürüyüşümde çok üşümüştüm. Bu eldivenleri birkaç saat içinde cezaevindeki kız kardeşlerim...

Pandemi ne zaman sona erecek? Uzmanından flaş açıklama

Omicron'un bulaşıcılığının yüksek ancak hastalandırma oranı daha düşük olduğunu belirten Dr. Nurullah Dikmen, "Pandemi artık birkaç ay içerisinde kalkacak. Normal bir grip ve soğuk algınlığı gibi olup sona erecek" dedi. Ayrıca Dr. Dikmen, "Birkaç ay sonra maske takmayacağımızı söyleyebiliriz" dese de "Aşı, maske, mesafe ve hijyen...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.