Etiket: açıkladı

Hasan Dalkıran, CHP Esenler Belediye Başkanı adaylığını...

SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Belediye Başkanlığı Adaylığını açıkladı. İlçenin refahı ve mutluluğu için çıktığı bu yolda Dalkıran, Esenler’ in sorunlarına çözüm bulmayı ve ilçeyi daha iyi bir yönetimle buluşturmayı hedeflediğini söyledi.

Ümit Özdağ, partisinin İstanbul adayını açıkladı

Zafer Partisi'nin yerel seçimde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu oldu.

İYİ Parti 5 büyük şehirde adaylarını açıkladı: Ayyüce Türkeş...

İYİ Parti, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için 5 büyük şehirdeki belediye başkan adaylarını açıkladı.

Türk-İş Başkanı, asgari ücret pazarlığını başlatacakları...

Asgari ücret görüşmelerine dair konuşan Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, pazarlığı başlatacakları rakamı açıkladı, bu sınırın altında bir pazarlık yapmayacaklarını söyledi. Atalay’ın bahsettiği ücret, ‘açlık sınırı.’

Özgür Özel, genel başkan olarak yerel seçimlerdeki ilk...

Antalya'da partisinin milletvekilleriyle geniş katılımlı toplantı gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aday olmayacağını açıklayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i yeniden aday gösterdi. Özel, "Beni kırdı, partililerimizi kırdı ama engelli kardeşlerimizi kırmadı. Adaylığını ilan ediyoruz. Şükrü başkanım, genel başkanlığımın...

Bakan açıkladı: Ödemelere hesaplara yatırıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Erdoğan'ın deprem bölgesindeki KOBİ'ler için açıkladığı 450 milyon dolarlık finansmanın KOSGEB tarafından işletmecilerin hesaplara yatırıldığını açıkladı.

Bakan açıkladı: Bugün hesaplara yatıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Toplam 2,8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladık" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, genel kurulda aday olmayacağını...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Bakan Fidan açıkladı: İran Cumhurbaşkanı Türkiye'ye gelecek

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin Türkiye'ye ziyarette bulunacağını bildirdi. Gazze'deki son duruma yönelik değerlendirmelerde bulunan iki bakan, bir an önce ateşkes uygulanması çağrısını yineledi.

Bakan Tekin açıkladı: Okullarda müfredat değişiyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim kurumlarında müfredatın çok ağır olduğunu ve derslerde sadeleştirmeye gideceklerini açıkladı.

İYİ Parti İstanbul ve Ankara İçin Kararını Açıkladı

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul’da aday çıkarıp çıkarmayacaklarına yönelik soruya “Kendi adaylarımızı çıkaracağız. Bunun hazırlık ve çabası içerisindeyiz. Çok kısa bir sürede bu hazırlıkları tamamladığımızda milletimizle bilgisini paylaşacağız” diye yanıt verdi.

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Roman Dernekleri, Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini...

Roman Dernekleri, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.

YSK Resmen Açıkladı... Seçim İkinci Tura Kaldı!

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını açıkladı.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş seçimlerden çekildiklerini...

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, seçimlerden çekildiklerini ve Millet İttifakı'nı destekleyeceklerini açıkladı.

Haluk Levent açıkladı: AHBAP'ı 2 bağımsız firma denetleyecek

Hedef gösterilen AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent, bütün satınalmaların denetlenmesi için biri uluslararası iki bağımsız denetçi firmayla sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.