Haluk Levent açıkladı: AHBAP'ı 2 bağımsız firma denetleyecek

Hedef gösterilen AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent, bütün satınalmaların denetlenmesi için biri uluslararası iki bağımsız denetçi firmayla sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Haluk Levent açıkladı: AHBAP'ı 2 bağımsız firma denetleyecek


10 kenti vuran depremlerin hemen ardından başlayan yardım çalışmaları nedeniyle hedef gösterilen, sitesi siber saldırılara maruz kalan AHBAP Derneği'nin başkanı Haluk Levent, derneğin hesaplarını bağımsız denetime açtıklarını açıkladı.

Daha önce kendisini ve AHBAP'ı hedef alan Turgay Güler gibi isimlerle buluşup yaptıklarını anlatan Levent, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, derneğin bütün satınalmalarını başından sonuna kadar denetlenmesini istediğini söyledi: "Biri uluslararası bağımsız denetim firması biri yerli denetim firması olmak üzere 2 bağımsız denetçi firma ile sözleşme imzalıyoruz. Bütün satın almaları başından sonuna kadar denetlemelerini istedim. Firma isimlerini Salı günü açıklayacağım. Bilginize"



Haluk Levent, 850 milyon TL'ye ulaşan bütçelerine ilişkin planlamalarını ayrıntılarıyla anlattığı bir video da yayınlamış, "Bizim gönlümüz ve kasamız, bölgedeki bütün ihtiyaçlar açıktır. Şu dakikada bile alımlar yapıyoruz, gönderiyoruz. Bundan sonraki günlerde, daha önceki yaptığımız gibi çalışmalarımızın tamamını raporlayıp, Twitter ve Instagram'dan görüntüleme durumuna, hatta faturaların görüntülenmesine kadar vereceğimizi taahhüt ediyoruz" demişti.