Soylu'ya: Hırsızlığın bile bir namusu var

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Süleyman Soylu'nun yeğeni Mehmet Soylu'nun 15 TL’lik tıbbi malzemeyi bakanlığa 1000 TL'ye satmasını eleştirdi.

Soylu'ya: Hırsızlığın bile bir namusu var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni ile ilgili iddiaları ilk kez TBMM gündemine taşıyan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, yeni iddiaları Meclis gündemine getirmişti.

Firmanın Nisan ayından bu yana 15 TL’lik medikal ürünü SGK’ya bin TL’ye sattığını ifade eden Emir, “COVID-19 hastaları üzerinde denedikleri ışın tedavisinin CE belgesi de sahte çıktı ve ÜTS kaydı silindi. Firmanın distribütörü de AKP’nin Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Bölükbaşı çıktı. Her işlerinde bir usulsüzlük var” dedi

SEDAT PEKER'DEN OLAY YORUM 

Söz konusu skandalın ortaya çıkmasının ardından organize suç örgütü lideri Sedat Peker bomba yorumlarda bulundu. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Peker, ''1-Bu ülke her türlü hırsızı gördü, sahtekarı gördü, namussuzu gördü, pezevengi gördü; ancak vallahi 15 liralık malzemeyi 1000 TL’ye devlete satacak kadar kansızı, ruhsuzu, haini görmedi. Ulan süslü sülü hırsızlığın bile bir namusu var.

2-Senin yeğen mehmet soylu senden aldığı güçle bak neler yapmış. Dünkü tweetlerimde yazmıştım “Devletin Tarlasına Zerzevat Ekenin Kıçında Hıyar Biter” diye. Siz zerzevat ekmeyle kalmadınız 85 milyon vatandaşımızın, garip gurebanın parasını çaldınız.
3-Son sözüm, hırsızlığın bile bir namusu olur. Bu kadar namussuzluk olmaz. Dayısı süslü sülü poliçe sesini sever, yeğeni ondan eksik kalır mı? Sizin yatacak yeriniz yok'' ifadelerini kullandı.