Kemal Ürün kim ? Suçu ispatlanamayan mahkumlar !

Başta ülkemizde, sonraki süreçte dünyanın tüm ülkelerinde meşru ve meşru olmayan bir çok suç ve suçlu varken, suçsuzluğunu telafuz edemeyen, ispatlayamayan çokca da suçsuz bulunduğu bilinmektedir.

Kemal Ürün kim ? Suçu ispatlanamayan mahkumlar !

HABER - ARAŞTIRMA ( Tercüman )


Dünya'nın başına bela olan yasa dışı olaylar, suçlar ve bunların işleyişini sağlayanlar dışarda kol gezerken, suçsuzluğunu henüz ispatlayamayan mağdur bei çok kişinin halen mahkum olduğu düşünülürse, mesleğini hakkaniyetiyle icra eden gazeteciler arasında olmakta ayrı bir huzur bizler için.

Arşivleri tarayacağız. Tüm olayları tekrar gün yüzüne çıkaracağız.
Yürekli gazetecilerin yanı sıra yürekli kanun temsilcilerinin de olduğunu tüm insanlık adına deşifre edeceğiz.

İlk gözümüze çarpan çokça faili meçhul ve sırda kalan suç ve suçlular varken, suçsuzların da ceza çekmesi ve ceza çekiyor olması insanlık adına bizleri de rahatsız ediyor.

Yargı her şeyi tekrar gözden geçirip, sağlıklı karar vermesi için ne gerekiyorsa gözümüzü kırpmadan yapacağımıza kamuoyu önünde söz veriyoruz.

İlk durağımız Uluslararası suçlar arasında olan Kemal Ürün'ün suçınun ve olaylarının objektif olarak tekrar gözden geçirilmesi.

İddia edilen Barış Boyun'un suç ortağı, sağ kolu gibi asparagas  haberleriyle karar vermek, dosya kapatmak için suçsuz insanların ceza çekmesi, insan olarak herkesi ve yargıda etkili olanlarıda rahatsız etmeli. Barış Boyun'un örgüt ilişkileri ile anılması yanı sıra Kemal Ürün'ün sadece isminin bilgisi bile olmadığı ithamlarla anılıp, yargılandığı da düşünülmektedir.

Aslında Kemai Ürün, iyi bir baba, iyi bir dost, iyi bir vatanperver, suçlu olarak kendini ifade edemeden ceza çekmesi hiç kimseyi rahatsız etmiyor mu ?

HAYIRSEVER İŞ ADAMI KEMAL ÜRÜN..

Daha evvel çeşitli platformlarda ve çokca yardımlarıyla anılan İş adamı Kemal Ürün, nasıl oldu da bunlar göz ardı edilerek  başkaca ithamlarla anılır ve hatta ceza çeken konumuna geldi araştırmalarımız sonrasında kaleme alacağız.