Gökhan Özoğuz: İnsanları tehlikeye sokmak istemiyoruz

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki gün Etiler'de görüntülendi.

Gökhan Özoğuz: İnsanları tehlikeye sokmak istemiyoruz
Magazin, Gökhan Özoğuz

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Koronavirüs döneminde birçok sanatçının maddi durumlarının kötü yönde seyrettiği ve geçinemedikleri yönündeki açıklamalarıyla ilgili konuşan Özoğuz,

"Bizim zorlanmamamızın imkanı yok tabii ki ancak böyle dile getirmiyoruz. Zannetmesinler ki bizlerin tuzu kuru, o yüzden ses çıkarmıyoruz. Bizim konserlerimizde insanlar kaynaşma durumunda olduğu için insanları tehlikeye sokmak istemiyoruz. Bu durumlar bitene kadar konser yapmayacağız galiba" ifadelerini kullandı.

Arkadaş grubuyla vakit geçiren Özoğuz, pandemi dönemini fırsat bilerek, Athena üyeleriyle kampa girdiklerini söyledi. Yeni albüm çalışmasını tamamlamak üzere olduklarını söyleyen şarkıcı, rol aldığı ve pandemi öncesi vizyona girmiş olması gereken 'Kendi Yolumda' adlı sinema filmine ek sahne çekme kararı aldıklarını açıkladı.

Bizim filmimiz normalde tamamlanmıştı ancak krema tadında, içimizde olan birkaç sahneyi çekme kararı aldık. Adana'daki çekim yaptığımız iç mekanın aynısını burada bir yer ayarlayarak çekeceğiz. Tüm koronavirüs önlemlerini aldık. Saçlarım da normalde darmadağın gezerdim ancak filmin devamlılığı için kestirdim. Şu an ikinci dalga koronavirüs boyutu olmaz ise ekim ayı gibi vizyonda olacağız.