Etiket: yüzlerce

Terör devleti İsrail soykırıma devam ediyor: Üç günde yüzlerce...

Son dakika haberleri... Terör devleti İsrail, Gazze’ye ölüm yağdırmaya devam ediyor. Ateşkesin sona erdiği cuma gününden bu yana Gazze’de bombardımana devam eden soykırımcı İsrail, yüzlerce kişiyi katletti. Gazze’deki Filistinliler için zorunlu göç planını devreye sokan katil Başbakan Benjamin Netanyahu, bölgedeki tüm sivilleri...

Gazze Sağlık Bakanlığı: Şifa Hastanesi'nin avlusunda yüzlerce...

Filistin Kızılayı, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan ekiplerinin, İsrail güçlerinin ambulansları engellemesi ve hedef alması nedeniyle saldırıların olduğu bölgelerdeki yaralılara ve enkaz altındakilere ulaşamadığını bildirdi.

Van'ın 7 köyünde yüzlerce öğrenci servis olmadığı için...

Van'ın Başkale ilçesine bağlı 7 köyde yaşayan öğrencilerin servis yokluğu nedeniyle okula gidemediği bildirildi.

Yüzlerce İngiliz ve İtalyan Stadyuma Yürüdü

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finaline saatler kala, stat çevresindeki yollarda yoğun trafik oluştu. Stada taksi, özel araç ve otobüslerle gelen yüzlerce İngiliz ve İtalyan taraftar, araçlardan inerek stada yürüdü.

Tek suçları Türk olmaktı. 33 yıl önce Ruslar ve Ermeniler...

Azerbaycan'da 20 Ocak 1990'da Sovyet ordusunun Bakü ve diğer illerde kadın ve çocuk ayırt etmeden yaptığı katliamın kurbanları anılıyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.