Etiket: yolda

İstanbul'da Feci Olay: Yolda Yürürken Ağır Yaralandı, Hayatını...

Avcılar'da sağlık merkezine gelen Mahbup Uzunay'ın başına binanın önüne geldiği sırada beton parçası düştü. Ağır yaralanan kadın, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı, hayatını kaybetti.

İSKİ'den İstanbullulara uyarı! Barajlar alarm verdi önlemler...

İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, kuraklık noktasında olağanüstü bir dönemden geçtiklerine dikkat çekerek İstanbullulara su tasarrufu çağrısı yaptı.

Alkole dev zam yolda: Tarih verildi..

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, alkollü içeceklerin fiyatlarına ayın 18'inde yüksek oranlarda zam yapılacağına yönelik bir söylenti olduğunu dile getirdi.

Kar yağışı fena vurdu! Karayolu ulaşıma kapandı, araçlar...

Kar yağışı bir anda bastırdı. Meteoroloji son dakika uyarmıştı. Çok sayıda araç yolda kaldı. Van-Hakkari karayolundaki 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi'nde aniden bastıran kar ve tipi, sürücülere zor anlar yaşadı. Tipiye hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşarken, Başkale Kaymakamlığı karayolunun saat 18.45 itibariyle...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.