Etiket: yaşındaki

13 yaşındaki kız öğrenci, bıçaklanarak katledildi

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde 7'nci sınıf öğrencisi Fatmanisa Yürekli, okulun tuvaletinde darbedilerek ve bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili olarak Yürekli'nin sınıf arkadaşı E.D. gözaltına alındı.

Şişli'de 14 yaşındaki Hayrunnisa Bayrak 11. kattan düştü!

Şişli'de avukat bir babanın 14 yaşındaki kızı, okuldan geldikten sonra kardeşleriyle vakit geçirdiği esnada 11. kattaki dairelerinin penceresinden aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten düşerek feci şekilde can veren genç kızın sır ölümü sonrası babası Kemal Bayrak, kızının adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmasını istedi. Olayın kaza...

Sokak ortasında öldürülen 18 yaşındaki genç, intikam kurbanı...

Etiler'de bir eczanede kalfa olarak çalışan 18 yaşındaki gencin, birkaç gün önce Şişli'de silahla yaraladığı kişinin ağabeyi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. İntikam cinayeti olduğu belirlenen olayla ilgili polis, kimliklerini tespit ettiği saldırganları yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.