Etiket: yanıt

CHP'de aday tanıtım toplantısı: Özgür Özel, partiden istifa...

CHP, Ankara'da düzenlenen törenle belediye başkan adaylarını tanıttı. Burada açıklama yapan Özgür Özel, partiden istifa edenlere yanıt vererek, "3-5 kişi partiyi tartıştırıyor ama partililiğini kimseye tartıştırmayan, adayımızın arkasında duran, partinin başarısını kendi başarısı sayanlar var" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan Murat Kurum sorusuna yanıt: Erdoğan göndermesinde...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum'un İstanbul adaylığına ilişkin "Umuyorum gayet nezaketli, faaliyet odaklı bir süreçle yorumlanan bir seçim olsun" dedi. Ben rakibimi biliyorum, takdir halkımızındır" diyen İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret etti.

Özgür Özel'den Erdoğan'a yanıt: İçindeki karabasanı anlıyorum

Erdoğan'ın açıklamalarına yanıt veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Erdoğan'ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin" dedi.

Bakan Soylu, yabancılarla ilgili iddiayı soran muhabirin...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li Onursal Adıgüzel'in Meclis gündemine taşıdığı, vatandaşların bilgileri dışında hanelerine yabancıların kaydedildiğini iddiasını soran muhabirin çenesine dokunup "Canım benim" dedi ve yöneltilen soruya cevap vermeden uzaklaştı.

Akşener'den Erdoğan'ın sözlerine sert yanıt: Biz de bu...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Süfli heveslerle ellerin, yani başka ülkelerin, başka toplumların kapısına varanlara acıyarak bakıyorum” diyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi. Akşener, “Biz de günde 10 milyon lira harcadığı şatafatlı sarayından atıp tutarak, devlet yönetimindeki beceriksizliğini...

İBB'den, 'Florya Yerleşim Birimleri'nde oturmadığını iddia...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şu anda 'İstanbul Planlama Ajansı' olarak hizmet veren, dönemin 'Florya Yerleşim Birimleri'nde oturmadığını iddia eden AKP'li Mehmet Tevfik Göksu'ya belgeyle yanıt verdi. Belgede 'Florya Yerleşim Birimleri'ni kullanan belediyeler ve en son çıkış yapan belediye başkanlarının bilgilerine yer verildi.

Meclis'te FETÖ tartışması: CHP'li Özkoç'tan AKP'li Akbaşoğlu'na...

TBMM Genel Kurulu’nda “FETÖ” tartışması çıktı. AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "FETÖ'cülerin partnerleri, AKP'yi FETÖ'cü olmakla suçlayanlardır” dedi. HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, “Biz suçluyoruz, FETÖ'yü getiren kim?” diye sordu. Akbaşoğlu, “Biz FETÖ diyoruz, CHP’den HDP’den ses çıkıyor… FETÖ’cü liderlerle...

Erdoğan'dan Gezi yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi davasında Osman Kavala'nın ağırlaştırılmış müebbet cezası alması hakkında Artık AİHM'lik bir iş kalmadı. Burada hüküm giydi. Bu ağırlaştırılmış müebbettir. Bu karara herkes saygı duyacak dedi. Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel için de Adı Özgür ama soyadı çok garip olan zatla ilgili dava açılacak...

CİMER'den yanıt geldi: İşte AKP'nin 18 yılda sattığı kurum...

Bir vatandaş, CİMER'e başvurarak 18 yılda satılan fabrikalar ve kurumların listesini sordu. CİMER'den gelen yanıtla AKP'nin sattığı kurum ve fabrikalar ortaya çıktı. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, AKP'nin sattığı kurumların yanı sıra Atatürk'ün kurduğu fabrikaları, açtığı kurumları da paylaştı.

Millet İttifakı kopuyor mu, Yalanına YANIT liderlerden..

İYİ Partili Cihan Paçacı’nın kendisine ilişkin “Tekil konuşuyor” sözlerinin ardından 'ittifakta çatlak' tartışmasını değerlendiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, "İttifakla ilgili herhangi bir sorun yok" dedi. Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile belli aralıklarla görüştüklerini ifade eti.

Ekrem İmamoğlu’ndan zam eleştirilerine yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kabul görmeyen İSKİ zammıyla ilgili olarak "Zam meselesinin kaynağı belediyeler değildir. Ne Silivri Belediyesi'dir ne Büyükşehir Belediyesi’dir. Zammın kaynağı, hükümettir; ekonomik sistemdir." dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt: Mafya ağzıyla, trol...

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısındaki sözlerine jet yanıt geldi.

Kılıçdaroğlu'ndan Sedat Peker'e yanıt: Bizim öyle bir dünyada...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde Youtube'da yayınladığı videolarla gündemi sarsan Sedat Peker'in ''Ayrı dünyaların insanlarıyız'' sözlerine ''Doğrudur bizim zaten öyle bir dünyada işimiz yok'' diye yanıt verdi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.