Etiket: tepkisi

Cemevleri'nden ortak fatura tepkisi

Alevi Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı ve İstanbul Küçükçekmece'de bulunan Garip Dede Cemevi'nin Dedesi Celal Fırat, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Alevi Dernekleri Federasyonu olarak elektrik faturalarını ödememe kararı aldıklarını duyurdu.

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan bakanlığa ‘kalıcı yaz saati’...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın kalıcı yaz saati uygulamasıyla yurttaşın çilesini daha da artıracak bir uygulama hazırlığında olduğu ileri sürüldü. İktidarın sokak lambalarını erken söndürme hazırlığına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Akşener'den hükümete çok sert Afganistan tepkisi

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Taliban’ın Kabil’i ele geçirmesi sonucunda Afgan göçü sorunun Türkiye'ye etkilerine yönelik değerlendirmede bulundu.

Erdoğan'a çok sert 'Suriyeliler' tepkisi

AKP MKYK üyesi eski Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'deki Suriyeliler ile ilgili sözlerini üstü kapalı eleştirdi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.