Etiket: tehdit

İsrail'den tehdit: Şifa Hastanesi'ni boşaltın

Aksa Tufanı operasyonunun ardından başlayan çatışmalar devam ederken İsrail'in, abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları şiddetlenerek sürüyor. Gazze'deki Şifa Hastanesi'nin boşaltılmasını isteyen İsrail, hastanedeki arama ve kazı çalışmalarını sürdürüyor. İsrail, Gazze'de yaşlıların barınma ve bakımı için hizmet...

Erdoğan: Bir basın mensubu olarak bizi bununla tehdit etmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas'ı terör örgütü olarak nitelendiren gazeteciye İsrail'in sivilleri katlettiğini, hastane ve ibadethaneleri vurduğunu söyledi: Hıristiyan olarak bundan rahatsız değil misin?

Erdoğan: Sosyal medya demokrasi için ana tehdit

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, video mesajla katıldığı Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'nde sosyal medyayı hedef alan açıklamalar yaptı. Erdoğan, sosyal medyayı bir tehdit olarak gördüğünü yineledi.

Taliban'dan Türkiye'ye 8 maddelik tehdit!

ABD'li askerlerin Afganistan'dan çekilmesi sonrasında ülkede ilerleyişini sürdüren Taliban, Kabil Havalimanı'nın korunmasına ilişkin asker bulundurma görüşmelerini sürdüren Türkiye'ye yaptığı yazılı açıklamayla tepki gösterdi. 8 maddelik skandal bir tehdit metni yayınlayan Taliban açıklamada, "Türkiye'nin ülkede kalmaya devam etmesi...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.