Etiket: Sürüyor

İmamların okullara girmesine tepkiler sürüyor: Gericilere...

İmamların okullarda görevlendirmesinin önünü açan ÇEDES projesi birçok ilde protesto edildi. Öğretmenler ve veliler, “Tarikatlar, gericiler bu projenin arkasında ellerini ovuşturarak bekliyor. Okulumuza, çocuklarımıza, geleceğimize sahip çıkacağız” dedi.

Schengen krizi sürüyor: Tur şirketleri 'vizesiz turları'...

2022 yılının sonunda gündeme gelen Türk vatandaşlarının Schengen vizesi alma sıkıntısı hala devam ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İlk Açıklama: "Yürüyüşümüz Sürüyor,...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından kameralar karşısına geçti. Kılıçdaroğlu, "Şu andan itibaren öncelikle bana oy veren 25 milyon vatandaşımızı moralli şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız" dedi.

İran'da rejimin baskılarına boyun eğmeyen kadınların mücadelesi...

Molla rejiminin baskılarına boyun eğmeyen İranlı kadınların mücadelesi sürüyor. İran uzmanı Aslantepe, "Sokaklarda başörtüsü olmadan gezen kadınların sayısı azımsanacak cinsten değil. Bu ciddi bir cesaret örneği." dedi.

İran'da protestolar sürüyor: Ölü sayısı 31'e yükseldi

İran'da 22 yaşındaki Mahsa Amini'nin başörtüsü takma kurallarına uymadığı gerekçesiyle ahlak polisi tarafından gözaltına alındıktan sonra komaya girerek hayatını kaybetmesi üzerine başlayan protestolarda ölü sayısı Oslo merkezli İran İnsan Hakları Sivil Toplum Kuruluşu'na göre 31'e yükseldi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.