Etiket: sözler

Camide AKP propagandası: İmamlardan skandal sözler

Bazı cami imamları Cuma vaazında AKP propagandası yaptı: O oyu atarken Allah’ı Teâlâ’nın ve onun ashabının düşmanlarına attığı ok gibi atacağız.

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a sert sözler: BOP’un hâlâ eşbaşkanı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Siyonist çevreler Erbakan hocamızı içselleştiremedi. O zaman ABD, kendisine adam aradı. Tayyip Bey’in siyaseten yasaklıyken Beyaz Saray’da fotoğrafı var. Bu ABD’nin kendisini desteklediğinin en açık delili. Tayyip Bey BOP’un hâlâ eş başkanı” dedi.

Eski Kızılay Başkanı Akar'dan 'çadır satılmasına' zehir...

Eski Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, "Kızılay'ın çadır satması çok büyük bir ihanettir. Çadırları bekleterek, soğukta titreyen yavruların ölmesine sebep olmak son derece yanlıştır." dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çok sert sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün. Geçmişte A partisi B partisi diyebilirsiniz ama bugün farklı bir noktadayız. Olay bir parti olayı olmayı çoktan aştı. Olay artık bir Türkiye olayıdır, Türkiye'nin, evlatlarımızın geleceğidir" dedi. Kılıçdaroğlu...

Kılıçdaroğlu'ndan, Bahçeli'ye bomba sözler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin kendisi için partililere verdiği kandil talimatı hakkında Kılıçdaroğlu, "O kandilleri parti müzesinde sergileyeceğim. Elektrik zamlarını savunan Bahçeli'nin hediyesi diyeceğim." dedi. Kılıçdaroğlu, Mahir Ünal ve AKP'nin Yeliz'i olarak bilinen...

Fatih Erbakan'dan, Erdoğan'ı kızdıracak sözler..

Seçime tek başına girmek istediklerini her fırsatta dile getiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Cumhur İttifakı’nda yer alma olasılıklarının yüzde 1 olarak açıklarken, "20 senenin günahına son dakika ortak olmak, bizim açımızdan uygun değil" dedi.

Fatih Erbakan'dan, Erdoğan'ı kızdıracak sözler..

Seçime tek başına girmek istediklerini her fırsatta dile getiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Cumhur İttifakı’nda yer alma olasılıklarının yüzde 1 olarak açıklarken, "20 senenin günahına son dakika ortak olmak, bizim açımızdan uygun değil" dedi.

Şoke eden sözler AKP'li kadından geldi: Tayyip'i sevmeyen...

Sokak röportajında AKP'li bir kadının söyledikleri şoke etti. Kadın, "Ölen bayanlara ben acımıyorum. Örtünmüyor kadın, erkek taviz ediyor. Ondan sonra 'ay bana taciz etti, ay bana baktı.' Açma kardeşim oranı buranı. Kocasına sadık olsun, ölmesin!" dedi.

İYİ Parti Lideri Akşener'den Erdoğan ve Bahçeli'ye sert...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CHP'li Erkek'ten sert sözler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Erdoğan ve Soylu kirli bir suçun üstünü örtüyor" açıklaması yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş sözler

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs önlemleriyle ilgili uyarıda bulundu. Bakan Selçuk, "Dışarıya adım atan herkes, 18 milyon öğrencinin sorumluluğunu omzunda hissetmek zorunda" dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.