Etiket: sosyal

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Ebru Polat göğüslerini zincirle bağladığı pozunu paylaştı....

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isimler arasında yer alıyor. Özel hayatıyla ilgili her anını takipçileriyle paylaşan Polat, son olarak zincir detaylı göğüs dekoltesiyle sosyal medyayı salladı.

Akaryakıta zam beklentisi sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

Çarşamba günü yapılacak olan OPEC ülkeleri toplantısında yüksek oranlı arz kesintisine gideceği haberleri brent petrol fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Yaşanan gelişmelerin ardından bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1,10 TL, benzine 62 kuruş zam bekleniyor. Vatandaşlar ise brent petrol fiyatının düştüğü...

Gelecek Partisi Ankara'nın Bala ilçesinde fenerle sosyal...

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç yıl önce yapımına başlanacağını açıkladığı Ankara’nın Bala ilçesindeki TOKİ konutu alanını gezip fenerle sosyal konut aradı.

Sosyal devlet böyle olur. Almanya vatandaşlarına karşılıksız...

Korona virüsü salgının ardından Rusya'nın Ukrayna'ya saldırması, Avrupalıları ekonomik olarak zorlamaya başladı. Özellikle akaryakıt ve gıda fiyatları yükseldi.

Erdoğan: Sosyal medya demokrasi için ana tehdit

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, video mesajla katıldığı Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'nde sosyal medyayı hedef alan açıklamalar yaptı. Erdoğan, sosyal medyayı bir tehdit olarak gördüğünü yineledi.

Dün çöken sosyal ağlar için uzmanından ürküten açıklama

Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp, Facebook ve Instagram dün çöktü. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Yazılım Mühendisi Prof. Dr. Ali Okatan, “Bu platformlar dün siber saldırıya uğradı. Bu bilgiler çalınmış olabilir ancak hisseler düşmesin diye bunu söylemeyeceklerdir. Kullanıcılar, platformları kullanırken çok...

ABD Başkanından sosyal medya devlerine aşı karşıtlığı suçlaması:...

ABD Başkanı Joe Biden aşı karşıtlığıyla ilgili sosyal medyada yer alan yanıltıcı bilgilere ateş püskürdü. Başta Facebook olmak üzere sosyal medya platformlarını hedef alan Biden, "Pandemi yalnızca aşı olmayanlar arasında. İnsanları öldürüyorlar" dedi.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran karar..

Sağlık Bakanlığı korona virüs aşılama programında önemli bir değişikliğe gidildi. Buna göre korona virüs geçirmiş kişilere, 1 doz Biontech aşısı uygulanacak. Sosyal medyada ise korona virüs geçirmiş bazı vatandaşlar, ikinci doz Biontech aşı randevusunun verilmediği ya da iptal edildiği paylaşımlarında bulunuyor.

CHP FETÖ’nün siyasi ayağıdır” dedi, sosyal medya ayağa...

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan "CHP’yi FETÖ’nün siyasi ayağı" olmakla suçladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.