Etiket: silah

Gazze zirvesinde ortak bildiri: İsrail'e silah ihracatını...

Arap Birliği ve İslam İşbirliği Teşkilatı'nın ortak bildirisinde "Filistin halkı güvenlik ve barışa kavuşmadan İsrail'in ve diğer hiçbir bölge ülkesinin güvenlik ve barışa kavuşamaz" denildi.

66 ilde silah operasyonu 715 gözaltı

66 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen Mercek Operasyonu kapsamında 715 şüpheli gözaltına alındı, yüzlerce silah ele geçirildi.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre, 66 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda; 526 ruhsatsız tabanca, 35 kurusıkı tabanca, 10 uzun...

Türkiye'de uyuşturucu ve silah tehlikesi

Uyuşturucu ticaretinin geçiş noktası olan Türkiye’de bu maddelere ulaşmak giderek kolaylaşıyor. Sosyal medyadaki gruplarda uyuşturucu madde ile birlikte silah satışının yapıldığı da görülüyor.

İstiklal Caddesi'ndeki patlamanın ardından Şişhane'de silah...

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından Şişhane'de silahların patladığı, polisin bir kişiyi vurduğu iddia ediliyor.

İstanbul'da silah kaçakçılığı operasyonu: 13 gözaltı

İstanbul'da, silah kaçakçılarına yönelik farklı tarihlerde düzenlenen operasyonlarda, şebeke üyesi 13 şüpheli gözaltına alındı. Baskınlarda büyük çoğunluğu kurusıkıdan bozma bin 51 silah ele geçirildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.