Etiket: sayısı

Gazze’de ölü sayısı 13 bine yükseldi

İsrail'in saldırılarında ölenlerin sayısının 700 kişi artarak, 5 bin 500'ü çocuk, 3 bin 500'ü kadın olmak üzere 13 bine ulaştı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılarında ölenlerin sayısı...

İsrail'in Gazze'ye 7 Ekim'den beri düzenlediği saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısı 12 bini geçti. Saldırılarda 200 doktor, hemşire ve ilk yardım görevlisi, 51 gazeteci öldürüldü.

Şirketler kapılarına kilit vurdu: İşte kapatılan şirket...

TOBB verilerine göre, mayıs ayında 2 bin 79 şirket daha kapandı ve yılın ilk 5 ayında toplam 7 bin 914 şirket kapanmış oldu.

Halka Tercüman seçim özel sayısı yayında

Gazeteniz Halka Tercüman, 2023 Yılı seçim özel sayısı gazetesi yayında..

Cihaz sayısı yetersiz: Kanser tedavileri aksayabilir

Ülkede son 5 yıldır kanser istatistikleri açıklanmıyor. DSÖ’nün 2020 yılı verilerine göre, Türkiye’de 233 bin yeni kanser vakası görüldü. Hastaların tedavisinde önemli bir yeri olan radyoterapi cihazlarının sayısı yetersiz. Bu durum bazı merkezlerde tedaviyi aksatabiliyor.

Cadılar Bayramı kutlaması faciaya dönüştü: Ölü sayısı artıyor

Güney Kore'de Cadılar Bayramı kutlamalarındaki izdihamda ölenlerin sayısı 153'e yükselirken, ülke korkunç olayın şokunu yaşıyor. Yayınlanan görüntülerde onlarca gencin cansız bedeninin sokaklara serildiği görülürken Devlet Başkanı Yoon Suk-yeol ulusal yas ilan etti.

İran'da protestolar sürüyor: Ölü sayısı 31'e yükseldi

İran'da 22 yaşındaki Mahsa Amini'nin başörtüsü takma kurallarına uymadığı gerekçesiyle ahlak polisi tarafından gözaltına alındıktan sonra komaya girerek hayatını kaybetmesi üzerine başlayan protestolarda ölü sayısı Oslo merkezli İran İnsan Hakları Sivil Toplum Kuruluşu'na göre 31'e yükseldi.

Genç işsizlerin sayısı çığ gibi büyüyor

Giderek artan ekonomik kriz ve beraberinde getirdiği başlıca sorunlardan olan işsizlik her geçen gün yurttaşın belini bükmeye devam ediyor. Genç İşsizler Platformu’na göre geniş tanımlı genç işsiz sayısı 3 milyon 584 bine ulaşıyor.

Ankara'daki selde ölenlerin sayısı 4'e çıktı

Ankara'da etkili olan sağanak sonrası meydana gelen sel sonucu ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Son olarak, 66 yaşındaki arıcı Ramazan Gök'ün cesedine ulaşıldı.

Kabus büyüyor! 2 ilçede hastaneye başvuranların sayısı...

Konya'nın Ereğli ve Halkapınar ilçesinde bulantı, kusma ve ishal şikayetleriyle hastaneye başvuranların sayısı 1200'ü aştı.

Koronavirüs salgınında yeni vaka sayısı 28 bin 168

Sağlık Bakanlığı yeni koronavirüs tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 28 bin 168 kişinin testi pozitif çıktı, 242 kişi ise yaşamını yitirdi. Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da, "Türkiye genelinde, 18 yaş ve üzeri nüfusta iki doz aşı olma oranımız yüzde 68,91. Sadece 7 ilde bu oran yüzde 75’in üzerinde....

İşsiz sayısı 9 milyonu aştı.. 3 ayda binlerce işyeri kapandı...

Saray ve Yandaşlarının Tuzu Kuru ! Son üç Ayda Binlerce işyeri kapantı İşsiz Sayısı 9 Milyona dayandı

Rusya'da Covid-19 vaka sayısı 871 bini geçti

Rusya'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) tespit edilenlerin sayısı 871 bin 894’e, ölü sayısı 14 bin 606’ya yükseldi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.