Etiket: rekor

Galatasaray’dan rekor sponsorluk çalışması

Gelir kalemlerini artırmak isteyen sarı-kırmızılılar, tarihi bir imzanın eşiğinde... Galatasaray, Azerbaycan'ın petrol-doğalgaz devi SOCAR ile anlaşma noktasında...

Kur Korumalı Mevduat'ta yeni bir rekor daha..

Türkiye kritik 14 Mayıs seçimlerine giderken Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesabı, 1 trilyon 776,8 milyar TL'den 1 trilyon 890,6 milyar TL'ye çıkarak yeni rekorunu kırdı.

Yurt dışına çıkmak isteyenlerin sayısında rekor artış

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı'nın vize başvurularında yaşanan sıkıntılar konusundaki açıklamalarını değerlendirdi. Çakırözer, "İnsanımız akın akın Türkiye’den kaçıyor. Bu rakamlar inanılır gibi değil. İki yıl öncesine göre yüzde 250 artarak, tam üç buçuk katına ulaşmış" dedi.

Böyle giderse yiyecek ekmeği bile zor buluruz! Buğdaya...

Toprak Mahsulleri Ofisi, un sanayicilerine sattığı buğdaya yüzde 22 zam yaptı. Ziraat Mühendisleri Odası, “Artan maliyetler tüketiciye ekmek ve un zammı olarak dönecek" açıklaması yaptı.

Yoksulluk Sınırı Rekor Kırdı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun (Türk-İş) raporuna göre, yoksulluk sınırı ilk kez 10 bin TL'yi aştı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.