Etiket: refah

Son dakika! Yeniden Refah Partisi ittifaka kapıları kapattı:...

Son dakika haberi... Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir süredir AK Parti ile yürüttükleri üç büyük şehirde ittifak görüşmelerinin ardından bugün kameraların karşısında, merakla beklenen açıklamayı yaptı. Erbakan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde kendi adaylarıyla gireceklerini duyurdu. Erbakan, adayları...

Refah Sınır Kapısı açıldı: Gazze'den sınırlı tahliyeler...

Katar'ın arabuluculuğunda varılan anlaşma ile Gazze'deki ağır yaralılar ile yabancı pasaport sahiplerinin tahliyesi için Refah Sınır Kapısı açıldı.

Yeniden Refah Partisi'nden Cumhur İttifakı'na ret

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katılmama kararı aldı. Partisinin Genel Merkezi önünde açıklama yapan Erbakan, "14 Mayıs seçimlerine hiçbir ittifaka dahil olmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi. Erbakan ayrıca cumhurbaşkanı adayı olacağını da ilan etti.

Emekliler ve asgari ücretliler için ''ah keşke'' dedirten...

CHP'nin teklifine göre asgari ücretten gelir vergisi alınmamalı, en düşük emekli aylığı 1500 TL’den asgari ücrete çıkarılmalı. Emeklilerin bayram ikramiyesi 1500 TL'ye yükseltilmeli.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.