Etiket: protesto

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Meclis'te şok protesto

TBMM'nin 28'inci Dönemi en yaşlı üye olan 75 yaşındaki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlığında açıldı. Can Atalay dışındaki milletvekilleri bugün yemin ederek görevine başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise muhalefet tarafından protesto edildi.

Emeklilerden donlu protesto: Bir canımız bir de donumuz...

Tüm Emekliler Sendikası Konak Şubesi üyeleri düzenledikleri protestoda, “3,5 milyon emekli 3 bin 500 TL para alıyor. Emeklinin bir tek canı kaldı, bir de donu kaldı. Eğer istiyorlarsa bu donlarımızı da göndermeye hazırız" açıklamasını yaptı” ifadelerini kullandı.

İstanbul'da Müzisyenler, Onur Şener'in Öldürülmesini Protesto...

İstanbul’da Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen müzisyenler, meslektaşları Onur Şener’in öldürülmesini protesto etti. Eylem sırasında enstrümanlarını yere bırakan müzisyenler, İçişleri Bakanlığı'ndan işyerlerindeki güvenliğin artırılması konusunda adım atmasını istediklerini ifade etti.

Müzisyenler İstiklâl’de İBB’yi protesto etti: Kürtçe olduğu...

İstiklal Caddesi’nde zabıtaların engellemelerine karşı açıklama yapan müzisyenler, “Kürtçe olduğu için baskı var” dedi, 'Şîrîn û xwe zimanê kurdî’ şarkısını söyledi.

AKP'li yurttaştan AKP'li belediyenin önünde inekli protesto

20 yıldır AKP üyesi olduğunu söyleyen Bayram Yazıcı Bursa Kestel Belediyesi önünde ilginç bir eyleme imza attı. Yazıcı ahırını yıkmak isteyen Kestel Belediyesi'nin önüne ineği ile geldi protestoda bulundu. Yazıcı'ya polisler müdahale etti. Ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Koray Aydın: Valilikler, İyi Parti’ye karşı protesto talimatı...

Bingöl'de yaşanan küfürlü tartışmayla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, valiliklerin, İYİ Parti'ye karşı eylem çağrısında bulunduğunu söyleyerek iktidara tepki gösterdi.

Şişli Belediye Başkanına yuhalamalı protesto !

23 Nisan kutlamaları için araçlarla Şişli, Kuştepe mahallesine ziyarete giden Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Kuştepeli gençler tarafından protesto edilerek yuhalandı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.