Etiket: Parti

İYİ Parti 5 büyük şehirde adaylarını açıkladı: Ayyüce Türkeş...

İYİ Parti, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için 5 büyük şehirdeki belediye başkan adaylarını açıkladı.

İYİ Parti İstanbul ve Ankara İçin Kararını Açıkladı

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul’da aday çıkarıp çıkarmayacaklarına yönelik soruya “Kendi adaylarımızı çıkaracağız. Bunun hazırlık ve çabası içerisindeyiz. Çok kısa bir sürede bu hazırlıkları tamamladığımızda milletimizle bilgisini paylaşacağız” diye yanıt verdi.

Deva, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti seçime CHP listesinden...

Son dakika gelişmesi... Saadet Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti ve Gelecek Parti seçime CHP listesinden girecek.

İYİ Parti binasını kurşunlayan şüpheli serbest bırakıldı

İYİ Parti İl Başkanlığına isabet eden mermilerle ilgili gözaltına alınan Melikşah E. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İYİ Parti lideri Akşener: Birinci parti çıkacağız ve başbakan...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Muğla 3. Olağan Kongresi’nde konuştu. Başbakanlık vurgusu yapan Akşener, "Ne için başbakanlığa aday olduğumu anladınız mı? Sizden istediğim şudur: Birinci parti çıkacağız ve ben de başbakan olacağım" dedi.

İYİ Parti lideri Akşener: Birinci parti çıkacağız ve başbakan...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Muğla 3. Olağan Kongresi’nde konuştu. Başbakanlık vurgusu yapan Akşener, "Ne için başbakanlığa aday olduğumu anladınız mı? Sizden istediğim şudur: Birinci parti çıkacağız ve ben de başbakan olacağım" dedi.

İYİ Parti Lideri Akşener'den Süleyman Soylu’ya 5 kuruşluk...

İYİ Parti lideri Meral Akşener İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya FETÖ iddiaları nedeniyle 5 kuruşluk dava açtı...

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den flaş açıklamalar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, Taksim saldırısı sonrası yurt dışına giden ve danslı gösterilerle karşılanan Erdoğan tepki gösterdi. Akşener, "Sayın Erdoğan'ın yurt dışı ziyaretini iptal etmesini ya da en azından milletçe yas tutarken kendisini dans gösterisiyle karşılatmamasını...

Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret...

İstanbul'da bir dizi programa katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nu Saraçhane'deki başkanlık binasında ziyaret etti.

Kürt parti ve kurumları Lozan’da buluştu

Lozan Antlaşması’nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla 57 siyasi parti ve çok sayıda kurum temsilcisi Lozan’da buluştu.

İYİ Parti Basın Mensuplarını Fişliyor mu?..

İYİ Parti yeni bir uygulama ile basın mensuplarını sorgulatmaya başladı. İl ve ilçelerde yapacağı basın toplantıları için katılım sağlayacak olanların önceden TC Kimlik numaralarını talep etmeye başlaması basın mensupları arasında şaşkınlık yarattı.

Koray Aydın: Valilikler, İyi Parti’ye karşı protesto talimatı...

Bingöl'de yaşanan küfürlü tartışmayla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, valiliklerin, İYİ Parti'ye karşı eylem çağrısında bulunduğunu söyleyerek iktidara tepki gösterdi.

İYİ Parti Lideri Akşener'den Erdoğan ve Bahçeli'ye sert...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şişli İYİ Parti, Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda buluştu....

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanlığının düzenlediği Şişli'li ile Şişli'nin sorunlarının ele alındığı organizasyona İYİ Parti Genel Merkez yöneticilerinin yanı sıra İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun da katıldığı kahvaltılı programda muhtarlarla buluştu.

Mustafa Candaroğlu'ndan, 15 Temmuz ve Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, 15 Temmuz'u anma ve Kurban Bayramı tebrik mesajı yayınladı.

CHP ile İYİ Parti'nin kurduğu Millet İttifakı'na 5 parti...

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, ‘millet ittifakı’nda genişleme beklediğini belirterek, ittifakın altı-yedi partiye ulaşabileceğini söyledi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.