Etiket: operasyon

Son dakika haber! Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde eş zamanlı...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 İlde eş zamanlı olarak 24 bin 483 personelle aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen 'ÇEMBER-7 Operasyonlarında' arama kaydı bulunan 1034 firarinin yakalandığını duyurdu.

Portakal büyüklüğündeki tümöre başarılı operasyon

Azerbaycanlı hastanın kalp, omurga, nefes borusu, yemek borusu gibi birçok bölgesini etkileyerek şiddetli göğüs ağrısı ile birlikte nefes darlığı ve yemek yemekte zorluk çekmesine yol açan portakal büyüklüğündeki tümör, Samsun'da cerrahların ortak operasyonları ile alındı.

İŞKUR’da operasyon! Onlarca gözaltı var

Usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla İŞKUR’a düzenlenen operasyonda 35 kişi gözaltına alındı.

Sahte evrakla yabancılara 'oturma izni' düzenleyen şirkete...

Türkiye'de oturum izinleri iptal edilen yabancılara sahte evraklarla 'izin belgesi' tertipleyip dolandırıcılık yapan İstanbul'daki bir danışmanlık şirketine düzenlenen operasyonda Azerbaycan uyruklu şirket sahibi gözaltına alındı.

İstanbul'da fuhuş operasyonu

İstanbul'da fuhuş operasyonu 6 kişi gözaltına alındı İstanbul'da yurt dışından getirdikleri kadınlara para karşılığı fuhuş yaptırdıkları iddia edilen çeteye yönelik operasyon düzenlendi.

Kadıköy’ün ardından Maltepe Belediyesi’ne de operasyon

İstanbul’da mali suçlarla mücadele polisi Kadıköy Belediyesi’nin ardından CHP’li Maltepe Belediyesi’nde de ‘rüşvet operasyonu‘ başlattı.

Beşiktaş ve Şişli'yi mesken tutmuşlardı! Yabancı kadınlara...

İstanbul'da özellikle Beşiktaş ve Şişli'de "günübirlik" diye tanımlanan evleri kiralayarak, yabancı kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları tespit edilen çeteye operasyon düzenlendi. Operasyonda çetenin yönetici kadrosundaki 3 kişi dahil olmak üzere 10 kişi gözaltına alındı.

Soylu açıkladı! Bataklık Operasyonu başlatıldı

Bu kapsamda Türkiye'de 94 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken, operasyon devam ediyor.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.