Etiket: olarak

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Tüm ligleri süresiz olarak...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ankaragücü-Rizespor karşılaşmasının ardından Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca tarafından yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak acil bu saate kadar toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik....

İstanbul'da hissedilen deprem: AFAD büyüklüğü 5,1 olarak...

Gemlik Körfezi'nde 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Özgür Özel, genel başkan olarak yerel seçimlerdeki ilk...

Antalya'da partisinin milletvekilleriyle geniş katılımlı toplantı gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aday olmayacağını açıklayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i yeniden aday gösterdi. Özel, "Beni kırdı, partililerimizi kırdı ama engelli kardeşlerimizi kırmadı. Adaylığını ilan ediyoruz. Şükrü başkanım, genel başkanlığımın...

Erdoğan: Bir basın mensubu olarak bizi bununla tehdit etmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas'ı terör örgütü olarak nitelendiren gazeteciye İsrail'in sivilleri katlettiğini, hastane ve ibadethaneleri vurduğunu söyledi: Hıristiyan olarak bundan rahatsız değil misin?

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

'' Valiler iktidarın değil devletin valisi olarak görev...

“Tüm halkımıza sözümüz olsun ki CHP iktidarında valiler iktidarın değil devletin valisi olarak görev yapacaklar”

Özbekistan, resmi dilini Türkçe olarak değiştirdi

Bir süredir resmi dilini değiştirmeye hazırlanan Özbekistan yönetimi, Rusça olan resmi dilini Türkçe olarak değiştirdiğini duyurdu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.