Etiket: Nisan

Şişli'yi kilitleyen kaza! Servis aracı önce 2 otobüse sonra...

Şişli'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü önce iki İETT otobüsüne ardından bir taksiye çarptı. Kazada taksideki kadın yaralandı. Kaza nedeniyle Halaskargazi Caddesi Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapandı.

2 yıl sonra İstanbul’da 23 Nisan çoşkusu

Pandemi nedeniyle iki yıldır kutlanılamayan 23 Nisan etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi İstanbul’un her noktasında coşku ile kutlandı. Taksim'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, tören düzenlendi. İstanbul’da Okullarda ve ilçe belediyeleri tarafından da 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi.

UBB Genel Başkanı Barak'tan 23 Nisan mesajı

Ulusal Basın Birliği (UBB) Genel Başkanı Yıldıray Deniz Barak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Yenilik Partisi'nden 24 Nisan açıklamasına çarpıcı değerlendirme

Yenilik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kemal Abdullahoğlu, ABD Başkanı Bıden'in 24 Nisan açıklamasına yönelik çarpıcı bir değerlendirme yaptı.

Başkan Barak'tan 23 Nisan mesajı: Güzel günler göreceğiz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ulusal Basın Birliği Başkanı Yıldıray Deniz Barak, çocuklara “Şartlar ne olursa olsun, coşkunuzu, neşenizi ve umudunuzu asla kaybetmeyin. Ben inanıyorum ki güzel günler çok yakın” diye seslendi.

Valiliklerden peş peşe 23 Nisan yasağı!

CHP’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye genelinde Atatürk anıtlarına çelenk koyma başvurularına valilikler peş peşe yasak geldi.

Yapılandırma için 30 Nisan son gün!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borcu yapılandırmasında 30 Nisan'a kadar ödeme yapılması halinde yapılandırmadan yararlanılmaya devam edilebilecek.

UBB'den Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü Mesajı

Ulusal Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Y.Deniz Barak; polis haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.