Etiket: mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: İttifakımızı...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır....

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G-20 Liderler Zirvesi'nde Gazze...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çevrimiçi katıldığı G20 Liderler Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze başta olmak üzere işgal edilmiş Filistin topraklarında yaşanan trajedi, artık insanlığın tahammül sınırlarını aşmıştır. Elini vicdanına koyan herkesin kabul edeceği üzere bu yaşanılanların hiçbiri kendi savunma...

Özgür Özel'den ‘anayasa' mesajı: AYM’nin zayıflatılmasını...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Ziyaret sonrası konuşan Özgür Özel, AYM'nin zayıflatılmasını ve alınan kararların uygulanmamasını meşrulaştıracak bir sürecin içinde olmayacaklarını belirtirken Ogün Samast'ın tahliye edilmesine ilişkin, "Karanlık ve derin güçler hepimizin gözü önünde racon...

Meral Akşener'den yerel seçim mesajı: Birilerine kazandırmak...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Diyanet İşleri Başkanlığı'na 10 Kasım'daki cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'e dua etmediği için tepki gösteren Meral Akşener, AYM kararını tanımayan Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin bir devlet krizine yol açtığını ifade etti. Yerel seçimlere yönelik de...

Erdoğan'dan 'yeni anayasa' mesajı: Önümüzdeki dönemde en...

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni anayasa mesajı verdi. Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde en büyük hedefimiz, demokrasimizi darbe anayasası utancından kurtarıp Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşına yakışır sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasaya kavuşturmaktır" dedi.

Erdoğan'dan '100'üncü yıl' mesajı: Yer gök bayrak olsun

Erdoğan mesajında "Vatandaşlarımızı evlerini, dükkânlarını, arabalarını Türk bayraklarıyla süsleyerek Cumhuriyetimizin 100'üncü yaşını selamlamaya, bu gurur gününe ortak olmaya davet ediyorum" dedi.

Gazeteci Barak'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Uluslararası Gazeteciler Federasyonu (IFJ) ve Dünya Basın Federasyonu (WPF) World Press Federation üyesi gazeteci Yıldıray Deniz Barak., 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Merdan Yanardağ'ın gözaltına alınmasının ardından İletişim...

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı açıklamaları gerekçe göstererek gözaltına alınmıştı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Altun, "Ortak düşmanı meşrulaştırmaya çalışmak, gazetecilik değil, terör koalisyonuna hizmet...

TBB Başkanı Yıldıray Deniz Barak'dan 19 Mayıs Mesajı

TBB Başkanı Yıldıray Deniz Barak 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayınladı. Başkan Barak mesajında “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yılını kutluyoruz.

TBB Genel Başkanı Barak'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Türkiye Basın Birliği Genel Başkanı Yıldıray Deniz Barak, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı. TBB Genel Başkanı Barak, Türk Milleti'nin 30 Ağustos'ta emsali görülmemiş bir zafer elde ettiğini, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazandığı bu zafer ile bağımsızlık uğruna neler yapabileceğini düşmanlarına ve dostlarına...

UBB Başkanı Barak'ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Ulusal Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Yıldıray Deniz Barak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Barak’tan Ramazan Bayramı Mesajı

UBB Başkanı Barak,Ramazan Bayram ı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

UBB Genel Başkanı Barak'tan 23 Nisan mesajı

Ulusal Basın Birliği (UBB) Genel Başkanı Yıldıray Deniz Barak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Barak'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Ulusal Basın Birliği Başkanı Yıldıray Deniz Barak, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. " Türkiye'yi çağdaş uygarlığın ötesine taşımak zorundayız"

UBB'den 10 Aralık İnsan Hakları Günü Mesajı

UBB Genel Başkanı Y.Deniz Barak'ın 10 Aralık İnsan Hakları Günü Mesajı

Başkan Barak’tan Öğretmenler Günü mesajı

Ulusal Basın Birliği (UBB) Genel Başkanı Gazeteci-Yazar Yıldıray Deniz Barak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında "Öğretmenlerimiz, kutsal bir vazifenin ana temsilcileridir." dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.