Etiket: Kurulu

Galatasaray Divan Kurulu, Süper Kupa Finali’nin Türkiye’de...

Galatasaray Divan Kurulu, Süper Kupa Finali'nin Türkiye sınırları içinde gerçekleşmesi için birlikte harekete geçti.

İstanbul Gazeteciler Federasyonu Genel Kurulu gerçekleşti

İstanbul Gazeteciler Federasyonu Genel Kurulu’nda Genel Başkan Adil Koçalan güven tazeleyerek yeniden Genel Başkan seçildi. Federasyon Genel Merkezinde gerçekleşen Genel Kurul’a pek çok davetli katıldı.

YSK'dan sandık kurulu başkanlarına uyarı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yarın yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde, sandık kurulu başkanları, oy kullanacak yerlerdeki bina sorumluları ile seyyar sandık kurulu başkanlarını kısa mesajlarla bilgilendirecek.

Aşısızlara Bilim Kurulu Üyesinden 4. dalga uyarısı

Koronavirüs salgını sürecinde Delta etkisiyle artan vakalar 4. dalga riskini artırıyor. Uzmanlar, 4. dalganın “aşısızların pandemisi” olacağı söylüyor.

Bilim Kurulu üyesinden Kurban Bayramı öncesi 4'üncü dalga...

Koronavirüsle savaşta en önemli silah olan aşılama, tüm hızıyla sürerken, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü "Bayrama kadar hedef tutturulamazsa 4. dalga gelecek" diyerek uyardı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.