Etiket: krizi

Özgür Özel'den AYM yanıtı: Erdoğan, kendi çıkaramadığı...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anayasa Mahkemesi'nin zayıflatacak herhangi bir karara karşı en ufak bir esneme göstermeyeceklerini belirterek AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Özel, "Aklını başına alsın, biz buradayız. Cumhuriyet Halk Partisi burada" dedi. Özel ayrıca "Erdoğan, kendi çıkaramadığı krizi, Yargıtay'a...

Akşener: Bu bir devlet krizi, Erdoğan’ın aklını başına...

Yargıtay'ın Anayasa Mahkemesi tarafından verilen kararı tanımamasının yankuları sürüyor. Yaşananları 'devlet krizi' olarak nitelendiren ve Erdoğan'ın Yargıtay'dan yana tavır almasına tepki gösteren İYİ Parti lideri Akşener, "Kendisinin ve ona bu konuda akıl verenlerin aklını başına alması lazım" dedi.

Yargıda yetki krizi | Adalet Bakanı Tunç: Yüksek yargıda...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yargıdaki krize ilişkin açıklamalarda bulundu. Sorunun çözümünün yeni anayasa ile mümkün olduğunu savunan Tunç, "Mahkemeler arasından 'ast-üst' ilişkisi yok" dedi. Yeni düzenlemelere ihtiyaç olduğunu kaydeden Tunç, CHP'yi Meclis'te başlattığı eylem üzerinden hedef aldı.

Şişli Belediyesi meclis üyesi Tuncay İşcen geçirdiği kalp...

Belediye meclis üyesi Tuncay İşcen meclis görüşmeleri sırasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cumhur'da 'HÜDA PAR' krizi: MHP resti çekti, çatlak büyüyor!

Cumhur'da 'HÜDA PAR' krizi: MHP resti çekti, çatlak büyüyor!

Schengen krizi sürüyor: Tur şirketleri 'vizesiz turları'...

2022 yılının sonunda gündeme gelen Türk vatandaşlarının Schengen vizesi alma sıkıntısı hala devam ediyor.

İstanbul'da kira ve konut krizi...

Yaşam koşullarının ağırlaştığı kentte kiralar son iki yılda dörde katlandı. Yurttaş çareyi Arnavutköy ve Çatalca gibi uzak ilçelere taşınmakta buldu.

Avrupa’daki gübre krizi Türkiye’yi de vuracak: Gıda fiyatlarında...

Yüksek doğalgaz fiyatlarının Avrupa'da yol açtığı gübre krizi büyüyor. Sozcu'ye konuşan uzmanlar, bu krizin Türkiye'yi eylül-ekim aylarından itibaren etkilemeye başlayacağını, asıl büyük etkinin ise özellikle kış aylarında hububat ürünlerinde kendini göstereceğini söyledi.

Rusya-Ukrayna savaşının getirdiği gıda krizi, Çad'da kıtlığa...

Birleşmiş Milletler verilerine göre dünyanın en az gelişmiş üçüncü ülkesi konumundaki Orta Afrika ülkesi Çad, Rusya'nın 24 Şubat'ta Ukrayna'ya başlattığı savaş sonucu gıda arzında yaşan dengesizlikler nedeniyle acil durum ilan etti. Ülke kıtlıkla karşı karşıya kalırken, Çad hükümeti tüm dünyaya yardım çağrısı yaptı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.