Etiket: kritik

Yeni Kabine Açıklandı, 3 Kritik Koltuk Boş Kaldı: Kimler...

Merakla beklenen yeni kabine dün akşam açıklandı. Köklü değişikliklerin olduğu kabinede, iki isim hariç tüm bakanlar değiştirildi. Yeni bakanların ilan edilmesiyle 3 önemli koltuk boş kaldı.

Meral Akşener'den kritik mesajlar

İYİ Partili Meral Akşener'in grup toplantısının büyük bölümünü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis ve siyasi yasak kararı ve ondan sonra yaşanılanlar oluştu. Akşener, geçmişte Erdoğan'ın da aynı şeyleri yaşadığı dönemde yanında olduğunu, Emine Erdoğan'ın gece yarıları kendisini aradığını hatırlattı, bugün de İmamoğlu'nun...

MEB'den öğretmenlere kritik uyarı! 81 ile gönderildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 81 il milli eğitim müdürlüğüne resmi yazı yazarak 'Öğretmenler Günü'nde maddi değeri olmayan sembolik nitelikteki hediyeler dışında herhangi bir hediyenin kabul edilmemesini istedi.

Kılıçdaroğlu - Akşener'den kritik kararlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi'nde ziyaret etti. İki lider görüşme sonrası açıklamalarda bulundu, erken seçim çağrısı yaptı. İki partinin ekonomi kurmaylarının beraber çalışacağı belirtildi.

Sedat Peker'in '4.9 ton kokain' iddialarının ardından Kılıçdaroğlu'ndan...

Sedat Peker dün Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda uyuşturucu trafiğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarına değindi.

TTB'nin önerisini hatırlattı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, TTB'nin önerilerini hatırlatarak yüz yüze eğitimle ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

TTB'den kritik açıklama...

TTB Genel Sekreteri Prof. Dr. Vedat Bulut, “Bayramdan önce 6 bin yeni vaka ilanı vardı ama şimdi aranın açıldığını ve 9 binlik bir fark oluştuğunu görüyorsunuz. Türkiye’de salgın yine kontrolden çıkıyor” dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.