Etiket: Konuşulacak

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

Erdoğan Ailesiyle İlgili Çok Konuşulacak Kulis... Bakan...

"Partide, genel merkez yönetimi, bakan ve bakan yardımcılıkları konusunda kulis başlamış durumda. Ayrıca, seçimlerde verilen tüm vaatlere rağmen seçilmesi durumunda Tayyip Erdoğan’ın yönetim anlayışının ve tarzının değişmeyeceğini söyleyenlerin sayısı az değil."

Meclis'te FETÖ tartışması: CHP'li Özkoç'tan AKP'li Akbaşoğlu'na...

TBMM Genel Kurulu’nda “FETÖ” tartışması çıktı. AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "FETÖ'cülerin partnerleri, AKP'yi FETÖ'cü olmakla suçlayanlardır” dedi. HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, “Biz suçluyoruz, FETÖ'yü getiren kim?” diye sordu. Akbaşoğlu, “Biz FETÖ diyoruz, CHP’den HDP’den ses çıkıyor… FETÖ’cü liderlerle...

Ayçiçek yağı fiyatları yine çok konuşulacak! İşte Ayçiçek...

Fiyatları nedeniyle vatandaşların almak için birbirini ezdiği 5 litre ayçiçek yağı fiyatını merak eden vatandaşlara bir kötü haber daha geldi. Ayçiçek yağı fiyatları zam gördü.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.