Etiket: Kemal

Özgür Özel: CHP'de 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu dönemine...

Başkan seçildi. 13 yıldır bu görevi sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy almıştı. Özel göreve seçilmesi sonrası yaptığı konuşmada 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak, "Elimizdeki belediyelerin tamamını yeniden kazanacak, yanlarına yenilerini ekleyecek ve hep birlikte...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İlk Açıklama: "Yürüyüşümüz Sürüyor,...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından kameralar karşısına geçti. Kılıçdaroğlu, "Şu andan itibaren öncelikle bana oy veren 25 milyon vatandaşımızı moralli şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu Milli Eğitim Bakanlığı önünde / CANLI...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Milli Eğitim Bakanlığı önüne gitti. Bakanlığın önüne çok sayıda polis sevk edildi. Kılıçdaroğlu'nun içeri girmemesi için demir kapaya zincir vuruldu.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, özlemle ve minnetle...

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının 83. yıl dönümünde yurt genelinde özlemle ve minnetle anılıyor.

Kemal ABDULLAHOĞLU : ''Kamuoyu için en üst düzeyde açıklama...

Yenilik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsu Kemal ABDULLAHOĞLU son haftaların flaş gelişmesine yönelik olarak "en üst düzeyde açıklama şart "dedi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.