Etiket: kaybetti

İstanbul'da sağanak ve fırtına: 1 işçi hayatını kaybetti

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, kentte etkili olan sağanak ve fırtınada direk devrilmesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Hayatını kaybeden kişinin 20 yaşındaki kurye Muhammed Ela olduğu öğrenildi.

Ordu’da katliam gibi kaza: Biri hamile 3 kişi hayatını...

Ordu'da katliam gibi bir kaza yaşandı. Dereye yuvarlanan otomobildeki biri hamile 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Menzil Tarikatı Lideri Abdülbaki Elhüseyni Hayatını Kaybetti

Son yıllarda adeta altın devrini yaşayan ve devletin her kademelerine sızan Menzil Tarikatı ölümle sarsıldı. Menzil Tarikatı'nın lideri Seyyid Abdülbaki Elhüseyni tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul'da Feci Olay: Yolda Yürürken Ağır Yaralandı, Hayatını...

Avcılar'da sağlık merkezine gelen Mahbup Uzunay'ın başına binanın önüne geldiği sırada beton parçası düştü. Ağır yaralanan kadın, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı, hayatını kaybetti.

Ünlü sanatçı Burhan Çaçan hayatını kaybetti

Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan 62 yaşında hayatını kaybetti.

İstanbul Valiliği kaybetti, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği...

İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları'nda bulunan cemevinin kamu arazisine yapıldığı ve faaliyet gösterdiği gerekçesi ile İstanbul Valiliği, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ne "haksız işgal tazminatı" istemişti. Dernek konuyu mahkemeye taşıdı. 6. İdare Mahkemesi'nde görülen duruşmada cemevinin kamu hizmetini yerine getirdiği belirtilerek...

Sivas, İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl trafik kazasında...

Sivas'ta hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Hayırsever İş insanı İsmail Sulakcı hayatını kaybetti

Sivas'lı iş insanı, hayırsever İsmail Sulakcı Sivas'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sulakcı'nın cenazesi yarın Sivas ili, Ulaş Cemevi’nden sonra Ulaş aile kabristanına defnedilecek.

Ayhan Alptekin hayatını kaybetti!

Karadeniz müziği eserleriyle tanınan Ayhan Alptekin beyin tümörü tedavisi gördüğü memleketi Rize'deki hastanede yaşamını yitirdi.

Ankaralı türkücü Oğuz Yılmaz hayatını kaybetti

Ünlü sanatçı Ankaralı Oğuz Yılmaz öldü iddiası sosyal medyada hızla yayılırken, haberi duyanlar adeta şoke uğradı.

Muharrem Erdemir hayatını kaybetti

Televizyon dizilerinin usta oyuncusu Muharrem Erdemir yeni tip koronavirüse (Covid-19) yenildi. 57 yaşındaki Erdemir, geçtiğimiz günlerde entübe edilmişti

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.