Etiket: karar

Kanser ilacında mahkemeden emsal karar: SGK akıllı ilacı...

Cilt kanseri hastası Özkan Özcan tedavisi için gerekli olan ve her kürü 44 bin TL değerindeki akıllı ilacı karşılaması için SGK'ya dava açtı. Mahkemeden emsal niteliğinde ara karar çıktı.

Kiracılar ve ev sahipleri için bir emsal karar daha

Türkiye'de artık tamamen bir "barınma krizine" dönüşen fahiş kira rakamları sonrasında ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklarda Yargıtay'dan bir emsal karar daha çıktı.

Kiracıları üzecek karar geldi!

Son yıllarda sık sık gündemde yer alan ev sahibi ve kiracı tartışmalarına her geçen gün yeni bir karar ekleniyor. Yargıtay tarafından alınan kara ile birlikte ev sahibinin başka bir evde kiracı oturması durumunda emsal karara alındı. Kiradaki evinin boşaltılması gerektiği kararı kiracıları tedirgin etti. İşte tüm detaylar...

Erdoğan'ın diploması hakkında karar

Türkiye Noterler Birliği (TNB), Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasıyla ilgili yapılan başvuru hakkında karar verdi.

Erdoğan Ailesiyle İlgili Çok Konuşulacak Kulis... Bakan...

"Partide, genel merkez yönetimi, bakan ve bakan yardımcılıkları konusunda kulis başlamış durumda. Ayrıca, seçimlerde verilen tüm vaatlere rağmen seçilmesi durumunda Tayyip Erdoğan’ın yönetim anlayışının ve tarzının değişmeyeceğini söyleyenlerin sayısı az değil."

AKP damgalı oy pusulası için Yurt Dışı İlçe Seçim Kurulu'ndan...

Avustralya’nın Sidney kentinde, milletvekili seçimi için henüz kullanılmamış oy pusulasında AKP'ye evet mührü basıldığı ortaya çıktı. Konuya ilişkin açıklama yapan Yurt Dışı İlçe Seçim Kurulu, kusurlular hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu.

Mahkemeden kanser ilacı parası için karar

İzmir'de yaşayan ve bir süredir yumurtalık kanseri tedavisi gören 3 çocuk annesi D.C. (67), kutusu 56 bin TL olan ve ayda 1,5 kutu kullanması gereken akıllı ilacı SGK karşılamayınca İzmir 1'inci İş Mahkemesi'nden tedbir kararı aldırdı. Mahkeme dava süresince söz konusu ilacın, SGK tarafından ödenmesine hükmetti.

Kredi çeken milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karar

Yargıtay, 'full paket ücret tahsilatı' yapan bankanın, tüketici ile aralarında yazılı bir sözleşmenin yapıldığı, kesintinin de hukuka uygun olduğunu ispat edemediği gerekçesiyle tüketicinin, banka hakkındaki ‘haciz’ işlemini haklı bularak emsal bir karara imza attı.

Camilerde T.C. ibaresi kaldırıldı! Diyanet'ten skandal...

İYİ Partili Lütfü Türkkan, Diyanet'in aldığı skandal kararı Meclis gündemine taşıdı..Camilerde T.C. ibaresi kaldırıldı! Diyanet'ten skandal karar

Aşı olmayanlarla ilgili flaş karar

Aşısızlara yönelik test şartı kaldırıldı. Böylece, seyahat, etkinlik, iş yeri ve okullara yönelik test zorunluluğu kalkmış oldu.

Çevre felaketine yol açan maden ocağı hakkında flaş karar

Giresun Valiliği, Şebinkarahisar ilçesinde siyanür atıklarının depolandığı havuzu patlayan maden ocağının faaliyetlerini süresiz olarak durdurdu.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran karar..

Sağlık Bakanlığı korona virüs aşılama programında önemli bir değişikliğe gidildi. Buna göre korona virüs geçirmiş kişilere, 1 doz Biontech aşısı uygulanacak. Sosyal medyada ise korona virüs geçirmiş bazı vatandaşlar, ikinci doz Biontech aşı randevusunun verilmediği ya da iptal edildiği paylaşımlarında bulunuyor.

Açığa alınan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz...

Açığa alınan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz hakkında karar Yavuz'un, adli kontrol şartı ile tahliye edilmesine karar verildi PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınarak tutuklanan, hakkında 'terör örgütü üyeliği' suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istenen ve açığa alınan Şişli..

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.