Etiket: kapattı

Son dakika! Yeniden Refah Partisi ittifaka kapıları kapattı:...

Son dakika haberi... Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir süredir AK Parti ile yürüttükleri üç büyük şehirde ittifak görüşmelerinin ardından bugün kameraların karşısında, merakla beklenen açıklamayı yaptı. Erbakan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde kendi adaylarıyla gireceklerini duyurdu. Erbakan, adayları...

Erdoğan kapıları kapattı, Mehmet Şimşek 'açmaya' gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan tam bir yıl önce bugün iş dünyasının en köklü ve en büyük sivil toplum örgütlerinden TÜSİAD'a çok ağır sözler söyleyerek kapıları kapatmıştı. Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TÜSİAD yöneticileriyle toplantı yapacak.

Almanya da Başkonsolosluğunu kapattı

Hollanda ve İngiltere'nin ardından Almanya da Beyoğlu'nda bulunan İstanbul Başkonsolosluğu'nu güvenlik gerekçesiyle geçici olarak kapattı.

Son 14 ayda 124 bin 910 esnaf kepenk kapattı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AKP’nin Ramazan ayında restoran ve lokantaları kapatarak 1 milyondan fazla kişiyi açlığa terk ettiğini savundu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.