Etiket: Kabine

Yeni MYK belli oldu: CHP'de 'Gölge Kabine' dönemi

Partinin 38. Olağan Kurultayı'nın ardından, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplanan CHP Parti Meclisi'nde yeni dönemin MYK üyeleri belirlendi. İki bölümden oluşan MYK'de, siyasi işlerin yürütüleceği bir "Gölge Kabine" ve idari işlerin yürütüleceği ikinci bir grup yer aldı. Toplam 24 üyenin bulunduğu MYK'de, 17 isim "Gölge...

Yeni Kabine Açıklandı, 3 Kritik Koltuk Boş Kaldı: Kimler...

Merakla beklenen yeni kabine dün akşam açıklandı. Köklü değişikliklerin olduğu kabinede, iki isim hariç tüm bakanlar değiştirildi. Yeni bakanların ilan edilmesiyle 3 önemli koltuk boş kaldı.

Kabine değişikliği gece yarısı açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası bulunan Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Vedat Bilgin getirildi. Öte yandan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın görevine son verilerek yerine Mehmet Muş getirildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.